ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη διαγραφή οφειλών άνω των 7 δισ. ευρώ προχώρησε η ΑΑΔΕ μετά από σχετική υπουργική απόφαση για οφειλές του ΟΣΕ.
Μετά τη διαγραφή των οφειλών, τα συνολικά ληξιπρόθεσμα έχουν περιοριστεί στα 107,7 δισ. ευρώ από 114 δισ. που ήταν στις αρχές Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, το πρώτο τετράμηνο του έτους τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη που δημιουργήθηκαν ανέρχονται σε 2,45 δισ. ευρώ, εκ’ των οποίων τα 2,11 δισ. αφορούν την μη καταβολή φόρων.
Τέλος, για τον Απρίλιο, το νέο ληξιπρόθεσμο έφτασε τα 220 εκατ., ενώ πέρυσι την ίδια περίοδο είχε φτάσει τα 252 εκατ. (μείωση κατά 13%). Το 94 % προέρχεται από τις εξής κατηγορίες:

Διαβάστε επίσης:
Άνοδος στις ευρωαγορές – Στο +0,55% ο Stoxx 600
«Επίδομα πληθωρισμού» και για τον Σολτς
Πούτιν: Δεκαπλάσιες απώλειες η Ουκρανία έναντι της Ρωσίας
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Viohalco, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Πειραιώς, Amazon, Boeing και Tesla
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.