• Business

    Α.Παντελιάδης-Metro: “Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε για μας, οι προκλήσεις τώρα αρχίζουν”

    Αριστοτέλης Παντελιάδης. Ετών 47. Επικεφαλής Μετρο


    Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε για μας και οι προκλήσεις τώρα αρχίζουν” σημείωσε ο Αριστοτέλης Παντελιάδης της Metro κατά τη βράβευσή του ως retail manager τη χρονιάς. Όπως είπε η Metro, μετά την εξαγορά του Βερόπουλου, «είναι ακριβώς η ίδια και σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο που σκεφτόταν και πριν από την εξαγορά»

    Σημείωσε πως η διάκρισή του «σημαίνει επιβράβευση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων της εταιρείας και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η προσπάθεια ειδικά αυτό τον καιρό αναγνωρίζεται. Αισθάνομαι ότι είναι μεγάλη μας τιμή που παίρνουμε αυτό το θετικό μήνυμα για τα επόμενά μας βήματα.  Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε».

    Μετά και από την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού να δώσει το πράσινο φως στην εξαγορά της Βερόποουλος από τον όμιλο Μετρό της οικογένειας Παντελιάδη, το επόμενο βήμα πλέον είναι η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών η οποία αναμένεται να γίνει στα τέλη του μήνα. Πριν από το πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού είχε προηγηθεί η στήριξη των τραπεζών οι οποίες είχαν προχωρήσει σε προσωρινό δανεισμό της αλυσίδας τον Δεκέμβριο ώστε να αποπληρώσει προμηθευτές και να γεμίσει τα ράφια για την περίοδο των γιορτών.
    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μετρό Αριστοτέλης Παντελιάδης, είχε τονίσει, ότι  η συμφωνία των τραπεζών ήταν σημαντική στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο ώστε να μην υπάρχει περαιτέρω απαξίωση της αλυσίδας Βερόπουλος.
    Ο Νίκος Βερόπουλος θα παραμείνει στον χώρο του λιανεμπορίου, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση 200 χρόνων, δραστηριοποιούμενος στην αγορά της Σερβίας και της ΠΓΔΜ όπου διαθέτει 16 υπερμάρκετ και σουπέρ μάρκετ VERO.



    ΣΧΟΛΙΑ