• Business Of Fashion

    ΖEUS+ΔΙΟΝΕ: Το πιο πρωτοποριακό pop-up store ταξιδεύει σε Ύδρα και Σπέτσες (video)


    Με έναν μοναδικό – και άκρως ελληνικό – τρόπο επέλεξε φέτος το brand των Μαρέβας Γκραμπόβσκι και Δήμητρας Κολοτούρα, ΖEUS+ΔΙΟΝΕ, να ταξιδέψει  σε δυο ιστορικά νησιά της Ελλάδας.

    Η ΖEUS+ΔΙΟΝΕ θα σαλπάρει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου για την Ύδρα, ένα νησί γνωστό για την κοσμοπολίτικη αισθητική του, με το «Καΐκι» Pop- Up Store, ενώ στις 20 του μήνα θα βρεθεί στις όμορφες και αρχοντικές Σπέτσες, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου, μπροστά από το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο και το παλιό λιμάνι.

    Στο πρωτότυπο και ευφάνταστο αυτό Pop-Up Store θα παρουσιαστούν ειδικές επιλογές από την συλλογή Summer 18, ιδανικές για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στα ελληνικά νησιά, αλλά και την πόλη.

    Το brand ΖEUS+ΔΙΟΝΕ έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή βιομηχανία της μόδας, καθώς κάθε συλλογή υπηρετεί απόλυτα τις κλασικές έννοιες του στυλ και του σχεδιασμού. Άλλωστε, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, το κάθε κομμάτι έχει εμφανείς επιρροές από το δωρικό ύφος της κλασικής ελληνικής αρχιτεκτονικής, στοιχείο το οποίο είναι έκδηλο και στα κοσμήματα και στα σανδάλια της εταιρείας.

    Παρακάτω συλλέξαμε μερικά από τα πιο όμορφα και μοναδικά κομμάτια της συλλογής τους:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα Ray-Ban των 518 δολαρίων που έγιναν sold-out πριν καλά-καλά κυκλοφορήσουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 σύμβολα μόδας και οι τάσεις που δημιούργησαν και άφησαν εποχή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Kaia Gerber: Η κόρη της Cindy Crawford πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Οίκου Valentino



    ΣΧΟΛΙΑ