• Business Of Fashion

    Βικτόρια Μπέκαμ: Έρχεται λουκέτο στον οίκο μόδας της;

    • NewsRoom


    Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει ο οίκος μόδας της Βικτόριας Μπέκαμ, τα τελευταία δύο χρόνια όπως και η εταιρεία του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

    Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα το brand «Victoria Beckham Limited» της πρώην Spice Girl, υπέστη πέρυσι ζημίες ύψους 12,3 εκατομμυρίων λιρών, αφού η ζήτηση των ρούχων της μειώθηκε δραματικά. Είναι δε χαρακτηριστικό πως η εταιρεία σημειώνει ζημιές κάθε χρόνο από το 2013.

    Ο οίκος της Βικτόριας Μπέκαμ, με έδρα το Λονδίνο, ιδρύθηκε το 2008 και πουλάει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πάνω από 50 χώρες. Μέτοχοι της επιχείρησης είναι ο σύζυγός της και πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο πρώην μάνατζέρ της Σάιμον Φούλερ. Τα έσοδα της εταιρείας της Βικτόριας Μπέκαμ έπεσαν από τα 42,5 εκ. λίρες το 2017 στα  35,8  εκατ. λίρες πέρυσι.

    Παράλληλα προβλήματα αντιμετωπίζει και η DB Ventures του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντέιβιντ Μπέκαμ, που είδε τα κέρδη του να υποχωρούν από τα 23,2 εκ. λίρες στα 11,5 εκατομμύρια.

    Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται μάλιστα να έχει προχωρήσει στον δανεισμό 600.000 λιρών προς την εταιρεία της συζύγου του, έπειτα από την ένεση ρευστότητας που προσέφερε προς την εταιρεία ύψους 23 εκ. λιρών τον περασμένο Ιανουάριο.

    Στην περιουσία του ζευγαριού περιλαμβάνεται μια έπαυλη στο Δυτικό Λονδίνο αξίας 31,5 εκ. λιρών και ένα εξοχικό στο 6 εκ. λιρών στο  Cotswolds. Ωστόσο, πρόσφατα πούλησαν το σπίτι τους στο Λος Άντζελες για πάνω από 25 εκ. λίρες.

     



    ΣΧΟΛΙΑ