• Business Of Fashion

    Βασίλισσα Λετίθια: To φλογερό κόκκινο στο μαυρισμένο δέρμα και το trend που επιστρέφει

    • NewsRoom
    βασίλισσα Λετίθια

    βασίλισσα Λετίθια


    Με απόλυτα κομψό στυλ επισφραγίστηκε η νέα δημόσια επίσημη εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια, που με την επιλογή της για το κομψό κόκκινο φόρεμα, επαναφέρει στην μόδα ένα καλοκαιρινό trend των 00s.

    Η βασίλισσα της Ισπανίας έχει αναχθεί αναμφισβήτητα σε πρότυπο μόδας, στυλ και κομψότητες, με χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο να την ακολουθούν και να υιοθετούν κομμάτια από το προσωπικό της στυλ. Αποτελεί σταθερά μία από τις πιο καλοντυμένες και κομψές γαλαζοαίματες, εντυπωσιάζοντας σε κάθε της εμφάνιση.

    Η βασίλισσα Λετίθια φαίνεται πως έχει την προτίμησή της σε κάποια χρώματα, όπως όλοι μας. Συγκεκριμένα, φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα το κόκκινο. Όπως έχει αποδειχθεί και από προηγούμενες εμφανίσεις της, η βασίλισσα λατρεύει να φορά κόκκινο και της πάει πολύ.

    Η βασίλισσα Λετίθια στη μέση με την πεθερά της, Σοφία και τον σύζυγό, της, Φελίπε

    Αυτό μας απέδειξε για άλλη μία φορά, σε δείπνο με τον σύζυγο και την πεθερά της, στη Μαγιόρκα. Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας έκανε την καθιερωμένη δεξίωση στο Palacio de la Almudaina και η Λετίθια εμφανίστηκε πιο εκθαμβωτική από ποτέ.

    Επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα Carolina Herrera, σε στιλ halterneck, που αποτελεί το μεγάλο trend των 00s, που επιστρέφει.

    Πρόκειται για ένα midi, αέρινο φόρεμα, δροσερό και απόλυτα καλοκαιρινό, που αναδείκνυε ιδιαίτερα την μαυρισμένη της επιδερμίδα.νΤο υπέροχο καλοκαιρινό φόρεμα συνδύασε τέλεια με χρυσά πέδιλα Jimmy Choo και ασορτί clutch Carolina Herrera.

    Η βασίλισσα Λετίθια στη μέση με την πεθερά της, Σοφία και τον σύζυγό, της, Φελίπε

    Για τα μαλλιά της, η βασίλισσα επέλεξε να τα αφήσει ίσια κάτω, ενώ φόρεσε χρυσούς κρίκους joyeriacoolook. Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό σε bronze αποχρώσεις, άκρως καλοκαιρινό.

    Η βασίλισσα Λετίθια ήταν σικ, στιλάτη και το φόρεμά της ήταν υπέροχο για τα καλοκαιρινά βράδια και τα καλέσματα.

    Σημειώνεται ότι η πεθερά της, Σοφία, επέλεξε ένα βεραμάν σύνολο, ενώ ο Φελίπε ήταν κομψός με το κοστούμι του.

    Βασίλισσα Λετίθια



    ΣΧΟΛΙΑ