• Business Of Fashion

    Βασίλισσα Λετίθια: Τι φόρεσε για να επισκεφτεί τον πεθερό της στο νοσοκομείο

    • NewsRoom
    λετιθια

    Βασίλισσα Λετίθια


    Κάθε δημόσια εμφάνιση που πραγματοποιεί η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας περνάει κάτω από το μικροσκόπιο των ισπανικών Μέσων.

    Αυτή τη φορά η υπέρκομψη και ιδιαίτερα αγαπητή στο λαό Λετίθια συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε μαζί με τα παιδιά τους στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο πεθερός της, βασιλιάς Χουάν Κάρλος, έπειτα από επέμβαση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο.

    Ανανεωμένη και λαμπερή χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια, η βασίλισσα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με τις lifestyle ιστοσελίδες να εστιάζουν στο outfit της.

    Χθες, Τρίτη, η Λετίθια εμφανίστηκε με ένα casual, αλλά προσεγμένο outfit. Φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με ένα καρό γκρι παντελόνι και λευκά, χαμηλά sneakers.

    View this post on Instagram

    King Felip and Queen Letizia with Princess Leonor and Infanta Sofia visited former King Juan Carlos I at the hospital after HRH former King Carlos underwent heart surgery. —————————————————————————– #spainroyals #reinaletizia #letiziaortiz #queenletizia #queenofspain #royalfashion #letiziadeespaña #casarealdeespaña #princesseleonore #infantasofía #kingfelipevi #reinadespaña #queenletiziaofspain #kingfelipeofspain #felipedeborbon #_royals_news #monarquiaespañola #casaborbon #casadeborbon #stylish #outfitoftheday #instastyle #fashiongram #fashionable #fashionblog #fashiondiaries #lookoftheday #fashionstyle #streetfashion #fashionpost

    A post shared by Royals News (@_royals_news) on

    Την περασμένη Κυριακή, το βασιλικό ζευγάρι, επίσης, βρέθηκε στο νοσοκομείο και πάλι η βασίλισσα εντυπωσίασε με ένα σοβαρό και σικ σύνολο, που κάλλιστα θα μπορούσε να φορεθεί σε ένα meeting ή στο γραφείο.

    Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η Λετίθια φόρεσε ένα πουά μεταξωτό πουκάμισο με ένα ναυτικό παντελόνι και μια δερμάτινη ζώνη, ενώ για πανωφόρι επέλεξε ένα υπέροχο κατάλευκο σακάκι.

    Το συγκεκριμένο πουκάμισο είναι από την Carolina Herrera, με το οποίο την έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο.

    Ολοκλήρωσε το look με μπλε loafers και μια δερμάτινη τσάντα, επίσης, από Carolina Herrera.

    Όσο για την κατάσταση υγείας του βασιλιά, όπως δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Μαδρίτης, ο 81χρονος έχει ξυπνήσει, αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και είναι «καλοδιάθετος».



    ΣΧΟΛΙΑ