• Business Of Fashion

    Βασίλισσα Λετίθια: Πώς απογειώνει ακόμα και το πιο απλό outfit

    Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας


    Αποπνέει την απόλυτη κομψότητα η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

    Ήρεμη δύναμη, η βασίλισσα Λετίθια δεν χρειάζεται να κάνει πολλά στην εμφάνισή της για να εντυπωσιάσει. Όπως άλλωστε έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες, καθώς το κομψό και σικάτο στυλ της δεν απογοητεύει ποτέ.

    Ως επίτιμη πρόεδρος της Ισπανικής Ένωσης κατά του Καρκίνου, η βασίλισσα της Ισπανίας εμφανίστηκε πρόσφατα, σε συνάντηση της Ένωσης, με ένα επίσημο και σοβαρό outfit, όπως αρμόζει στην περίσταση.

    Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό, αέρινο πουκάμισο με γκρι καρό ψηλόμεσο παντελόνι, τα οποία συνδύασε με ανοιχτόχρωμες παστέλ ροζ γόβες και ένα clutch, στην ίδια απόχρωση.

    Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

    Προτίμησε να αφήσει κάτω τα μαλλιά της, για ένα sleek look, όπως συνηθίζει, με ένα απαλό μακιγιάζ, χωρίς υπερβολές.

    Εκτός από το εκλεπτυσμένο γούστο της και την εκθαμβωτική ομορφιά της, η Λετίθια ξεχωρίζει και για το έργο που έχει κάνει σε συνεργασία με διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

    Ο εν λόγω οργανισμός για την καταπολέμηση του καρκίνου, στον οποίο πλέον έχει αναλάβει τη θέση της προέδρου, ιδρύθηκε το 1953 και διακρίνεται για το πλούσιο έργο του σε περισσότερες από 2.000 ισπανικές πόλεις.

    Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας



    ΣΧΟΛΙΑ