• Business Of Fashion

    Τα Ray-Ban των 518 δολαρίων που έγιναν sold-out πριν καλά-καλά κυκλοφορήσουν [video]


    Τα γυαλιά ηλίου Ray-Ban Wayfarers έχουν ταυτιστεί με το καλοκαίρι. Έχουν ταυτιστεί, όμως, και με αστέρες διεθνούς εμβέλειας, αφού από το 1952 που πρωτοκυκλοφόρησαν τα έχουν φορέσει σχεδόν όλοι: από τον Bob Dylan μέχρι τον Michael Jackson, τον Jack Nicholson και τον Tom Cruise, πάρα πολλοί σταρ του Χόλιγουντ τα φόρεσαν για να αντιμετωπίσουν τον ήλιο, αλλά και τους… παπαράτσι.

    Φέτος, όμως, η Ray-Ban αποφάσισε να λανσάρει ένα ακόμη τολμηρό look: ένα ζευγάρι Aviators που δεν θυμίζει σε τίποτα τα γυαλιά του μπαμπά. Τα Wings 24-Carat Gold Limited Edition θυμίζουν περισσότερο τα Ray-Ban που πρωταγωνιστούν στα βίντεο-κλιπ διάσημων αστέρων της μουσικής σκηνής όπως οι Tyga (Shades On), Katy Perry (International Smile), M.I.A. (Come Around) και Rick Ross (Veterans Day).

    Τα Wings έχουν ένα ενιαίο επιχρυσωμένο με χρυσό 24 καρατίων κρύσταλλο, χρυσό μεταλλικό πλαίσιο, χαραγμένο το λογότυπο της εταιρείας και ένα πανάλαφρο, επίσης ενιαίο, στήριγμα για τη μύτη. Επιπλέον, το σχήμα της μάσκας έχει ανασχεδιαστεί και αναβαθμιστεί.

    Η τιμή τους; 518 δολάρια. Και να σας ενημερώσουμε ότι είναι ήδη sold-out, αφού κυκλοφόρησαν μόλις 500 ζευγάρια σε όλο τον κόσμο…



    ΣΧΟΛΙΑ