• Business Of Fashion

    Ρατακόφσκι, Χαντίντ και Κέιτ Μος σε ρόλο DJ στα φαντασμαγορικά εγκαίνια του Nammos Village στη Μύκονο (video)

    H GIGI HADID και η Emily Ratajkowski απο τα εγκαινια του ΝΑΜΜΟΣ Village στην Μύκονο


    Φαντασμαγορικά εγκαίνια με Emily Ratajkowski, Gigi Hadid και Kate Moss σε ρόλο DJ έκανε το εμπορικό κέντρο Nammos Village στην Ψαρρού που άνοιξε επισήμως τις πόρτες του στις 30 Ιουνίου με εκλεκτούς καλεσμένους, παρά τα… παρατράγουδα των τελευταίων ημερών.

    H Emily Ratajkowski με κόκκινο φόρεμα και η Gigi Hadid ντυμένη στα ροζ έδωσαν το παρών σε μια βραδιά που τα είχε όλα: Tην συνάδελφό τους Kate Moss σε ρόλο dj στο πλευρό του Fat Tony, show με λέιζερ και μουσική από τον Βρετανό καλλιτέχνη Tokio Myers, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, λεπτές γεύσεις και άφθονη σαμπάνια.

    Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα mykonoslive.tv, ο δρόμος προς την Ψαρρού είχε μπλοκάρει καθώς οι VIP προσκεκλημένοι -μεταξύ των οποίων οι DSquared2, η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger και η γυναίκα ηφαίστειο Lexy Stevens – κατέφθαναν ο ένας μετά τον άλλο.

    Tα βλέμματα μαγνήτισαν το Range Rover κάμπριο που μετέφερε την Emily Ratajkowski και η καμπριολέ Jaguar στην οποία επέβαινε η Gigi Hadid.

    Η guest list περιελάμβανε γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz όπως ο PR man Γιώργος Ντάβλας, η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά και η δίκη μας Ελίζαμπεθ Ελετσί, η οποία δεν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφία με την Nicole Scherzinger.

    Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και σε κανέναν paparazzi δεν επετράπη η είσοδος.

    Σημειώνεται ότι στο Nammos Village, που καλύπτει έκταση 12 στρεμμάτων, επέλεξαν να κάνουν τις… διακοπές τους πολλά επώνυμα brands, όπως η Louis Vuitton, ο Gucci, ο Christian Louboutin, ο Οscar de la Renta, ο Ermenegildo Zegna, η Linda Farrow και ο Philipp Plein.

    https://www.youtube.com/watch?v=2RDLc5fY0XI



    ΣΧΟΛΙΑ