• Business Of Fashion

    Ralph Lauren: Νέα capsule collection αφιερωμένη στο Pride Month


    Την LGBTQIA+ κοινότητα και το Pride Month τιμά ο οίκος Ralph Lauren λανσάροντας μια νέα capsule collection, σε συνεργασία με το Stonewall Community Foundation.

    Με τίτλο «Polo Pride», η νέα σειρά περιλαμβάνει 10 αφυλετικά κομμάτια για ενηλίκους και παιδιά, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του κάθε κομματιού θα δοθεί σε διάφορες οργανώσεις LGBTQIA+ ανά τον κόσμο.

    «Το Pride είναι ένας άλλος τρόπος για μας για να αποδειξουμε ότι η αγάπη υπερβαίνει κάθε σύνορο και ότι όλοι ενωμένοι μαζί με την LGBTQIA+ κοινότητα, την Μαύρη κοινότητα και τους συμμάχους, μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας στον κόσμο», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση, ο CIO του οίκου Ralph Lauren, David Lauren.

    Πρωταγωνιστικό ρόλο της Capsule Collection παίζει το «θρυλικό» Polo Pony logo, το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, σύμβολο της κοινότητας. Η συλλογή περιλαμβάνει μπλουζάκια και πουλόβερ με το rainbow polo pony, καθώς και αξεσουάρ, όπως fanny pack, καπέλα, κάλτσες και θερμός.

    Η Polo Pride capsule collection είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ralph Lauren, με τις τιμές να κυμαίνονται από 16 μέχρι 128 δολάρια.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργάνωση Stonewall Community Foundation παρέχει στήριξη σε ευάλωτες ομάδες μέσα σε μια κοινότητα, όπως των τρανς, των άφυλων ατόμων, καθώς και των Αφροαμερικανών.



    ΣΧΟΛΙΑ