• Business Of Fashion

    Πίπα Μίντλετον: Πέντε φορές που η αδελφή της Κέιτ έκλεψε τις εντυπώσεις

    Πίπα Μίντλετον


    Πέντε αέρινα φορέματα που λάτρεψε η Πίπα Μίντλετον

    Μπορεί όλα τα φώτα να είναι πάντα πάνω στην Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο η μικρότερη αδελφή της, Πίπα, έχει αποκτήσει το δικό της κοινό.

    Κατά καιρούς, η Πίπα Μίντλετον έχει φορέσει μοναδικές δημιουργίες και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

    Από το 2012 και κάθε χρόνο, η ίδια δίνει το «παρών» στους τελικούς του τουρνουά τένις στο Wimbledon, όπου φυσικά εμφανίζεται άψογα ντυμένη.

    Αυτό που χαρακτηρίζει το στυλ της είναι καλοκαιρινά αέρινα σικ φορέματα που κολακεύουν το λεπτό σωματότυπό της.

    Όπως, εκείνο το παστέλ ροζ φόρεμα του brand Self-Portrait που είχε φορέσει στο τουρνουά του 2017, στο οποίο βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Τζέιμς. 

    Μεγάλη οπαδός του συγκεκριμένου brand είναι και η αδελφή της, Κέιτ, αλλά και οι Μέγκαν Μαρκλ και πριγκίπισσα Βεατρίκη.

    Πίπα Μίντλετον

    Το 2018, η εγκυμονούσα Πίπα επέλεξε και πάλι ένα αέρινο φόρεμα του brand Anna Mason, αυτή τη φορά. Οι πλατφόρμες της είναι του brand L.K. Bennett και τα γυαλιά της είναι Ray-Ban. Το αξεσουάρ της ήταν αυτό, όμως, που έκανε τη διαφορά.

    Ο λόγος για την τσάντα που κρατάει, ένα ψάθινο clutch, το οποίο τότε είχαμε δει να κρατά και η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν.

    Τζέιμς Μάθιουζ και Πίπα Μίντλετον

    Επόμενο outfit που είχε συζητηθεί ήταν μία ασπρόμαυρη δημιουργία της Carolina Herrera, την οποία φόρεσε η Πίπα το 2014.

    Πίπα Μίντλετον

    Το 2017, έλαμπε σε μία μάξι δημιουργία με φλοραλ μοτίβο από το brand Weekend Max Mara. Το συνδύασε με μία μοναδική πράσινη τσάντα από Tory Burch.

    Πίπα Μίντλετον

    Ακόμη το 2018 φόρεσε ένα πανέμορφο λευκό φόρεμα με δαντέλα από την Anna Mason.

    Αυτή τη φορά, επέλεξε μπλε εσπραντίγιες της σχεδιάστριας Penelope Chilvers. Τη διαφορά θέλησε να κάνει με το ψάθινο καπέλο, μια δημιουργία του βασιλικού πιλοποιού Jess Collett.

    Πίπα Μίντλετον



    ΣΧΟΛΙΑ