• LIFE&STYLE

    Η παραμυθένια δεξίωση της Πίπα Μίντλετον (pics)


    Ο γάμος της Πίπα Μίντλετον έχει χαρακτηριστεί ως “ο γάμος της χρονιάς” και μάλλον ήταν επόμενο πως η εκδήλωση αυτή θα άγγιζε τα όρια του παραμυθένιου και ονειρικού τοπίου, όπως και έγινε!

    Οι πρώτες φωτογραφίες από τον πολυσυζητημένο γάμο έχουν ήδη κυκλοφορήσει από το Instagram και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν για εμάς που τις βλέπουμε ως ένα πραγματικό “οφθαλμόλουτρο”. Από το μέρος όπου τελέστηκε ο γάμος μέχρι το σερβίτσιο, όλα ήταν τέλεια και προσεγμένα.

    Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό ενός υπέροχου και πανέμορφου γυάλινου κτιρίου (που λέγεται ότι στοίχισε 100.000 λίρες), στο θόλο του οποίου υπήρχαν διακοσμητικές σιδερένιες βέργες που σχημάτιζαν περικοκλάδες. Από το γυάλινο σκέπαστρο μπορούσες να δεις τον ουρανό και το καταπράσινο σκηνικό που περιέβαλλε το κτίριο.

    Τα λουλούδια είχαν τον πρωταρχικό ρόλο στη δεξίωση και γέμισαν όλο τον χώρο σε διάφορα χρώματα. Στα τραπέζια υπήρχαν μπουκέτα με άνθη, ενώ το πιο συναρπαστικό στοιχείο ήταν τα ανθισμένα δέντρα, συγκεκριμένα οι κερασιές, που σκέπαζαν με τα κλαδιά και τα μπουμπούκια τους κάθε τραπέζι, δίνοντας, πραγματικά, την αίσθηση του παραμυθιού.

    Το ροζ, το μπεζ και το λιλά και οι παραλλαγές τους “πρωταγωνίστησαν” στα χρώματα με τα οποία η Πίπα επέλεξε να “ντύσει” τον γάμο της. Σε αυτές τις αποχρώσεις κινήθηκαν τα τραπεζομάντιλα, οι καρέκλες, τα κεριά και τα λουλούδια, ενώ όλα αυτά έδεσαν άψογα με το κατάλευκο χρώμα του σερβίτσιου και των πετσετών.

    Το νεραϊδένιο σκηνικό της δεξίωσης είχε, φυσικά, και ένα μενού-υπερπαραγωγή. Αρχικά, οι καλεσμένοι απόλαυσαν χτένια, καπνιστό σολομό, καρπάτσιο με μανιτάρια, σκάμπι και σπαράγγια με σάλτσα. Στη συνέχεια, γεύτηκαν το παραδοσιακό σκωτσέζικο χάγκις, φουαγκρά και χαβιάρι, ενώ το ουίσκυ, το κρασί και η σαμπάνια έρεαν άφθονα.

    Η προετοιμασία αυτή στοίχισε, φυσικά, αρκετές χιλιάδες λίρες, αλλά φαίνεται πως άξιζε τον κόπο!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η νταντά της γαλαζοαίματης οικογένειας της Αγγλίας, είναι η σύγχρονη Μαίρη Πόπινς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το γάμο της Πίπα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παντρεύτηκε η Πίπα Μίντλετον – Το νυφικό και οι λαμπεροί καλεσμένοι (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ