• Business Of Fashion

    Ο Βασίλης Ζούλιας «πάει» Χόλιγουντ: Ηθοποιός του «Stranger Things» φόρεσε δημιουργία του στα βραβεία SAG

    • NewsRoom


    Για άλλη μια φορά το ταλέντο του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια ξεπέρασε τα όρια τόσο της χώρας όσο και της… ηπείρου, καθώς όπως φαίνεται το Χόλιγουντ τον έχει αγαπήσει!

    Στο κόκκινο χαλί των βραβείων Screen Actors Guild Awards (SAG), η ηθοποιός Φρανσέσκα Ρεάλε, η οποία συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Stranger Things», εμφανίστηκε φορώντας μία δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή.

    Η 25χρονη ηθοποιός διάλεξε μια πολύ κομψή τουαλέτα, το οποίο αποτελούνταν από διάφανη μαύρη δαντέλα πάνω στο λευκό ύφασμα του «πριγκιπικού» φορέματος της.

    Η δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή είχε μια έντονη ρομαντική διάθεση, καθώς  πέρα από τις ασπρόμαυρες αποχρώσεις και την δαντέλα στο ντεκολτέ, έφερε και ένα κολάρο το οποίο συνδέονταν στο μπούστο του φορέματος με έναν φιόγκο.

    Μάλιστα, ο Βασίλης Ζούλιας, που όπως φαίνεται δεν γνώριζε πως η ηθοποιός θα διάλεγε το φόρεμα του, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το χθεσινό κόκκινο χαλί, ευχαριστώντας την Φρανσέσκα Ρεάλε: «Μόλις ξύπνησα, είδα αυτό το νέο! Η ηθοποιός του Stranger Things, Φρανσέσκα Ρεάλε έβαλε ένα από τα πιο αγαπημένα μου φορέματα στα SAG Awards χθες το βράδυ» έγραψε ο  στο Instagram.

    Ο ίδιος πρόσθεσε το hashtag #happydesigner, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος!



    ΣΧΟΛΙΑ