• Business Of Fashion

    Η Τζένιφερ Άνιστον μετά τα SAG Awards πέταξε το αιθέριο vintage φόρεμα!

    • NewsRoom

    Τζένιφερ Άνιστον


    Την παράσταση στα φετινά SAG Awards έκλεψε αδιαμφισβήτητα η Τζένιφερ Άνιστον.

    Η αγαπημένη ηθοποιός ελληνικής καταγωγής απέσπασε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της Άλεξ Λέβι στο δημοφιλές «The Morning Show», ενώ το reunion με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ αποτέλεσε το πιο «καυτό» θέμα της λαμπερής βραδιάς.

    Μάλιστα, το λευκό αιθέριο φόρεμα που επέλεξε για την τελετή των βραβείων την κατέταξε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε μέσω Instagram ότι ταλαιπωρήθηκε στην προσπάθειά της να το κρατήσει ατσαλάκωτο και σε άψογη κατάσταση.

    Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, όπου πλέον είναι ιδιαίτερα δραστήρια, η Τζεν, -όπως γράφει στο προφίλ της ότι την αποκαλούν οι φίλοι της- κάθεται σχεδόν ξαπλωμένη στο αυτοκίνητο προκειμένου να μην τσαλακωθεί το μακρύ εντυπωσιακό φόρεμα και να εμφανιστεί αψεγάδιαστη στο κόκκινο χαλί.

    Τζένιφερ Άνιστον

    Στη συνέχεια, βλέπουμε να έχει βγάλει το φόρεμα και τα μαύρα ψηλοτάκουνά της και να τα έχει πετάξει στην μαρμάρινη μπανιέρα της, κάτι που αφήνει την φαντασία να οργιάσει… ωστόσο στη λεζάντα η ίδια έγραψε:

    «Καθόλου ζάρες… Είναι πιο δύσκολο απ’ ότι φαίνεται!» και συμπλήρωσε:

    «Κάπου μεταξύ των δύο φωτογραφιών, οι συνάδελφοί μου, μού χάρισαν ένα δώρο που θα λατρέψω για πάντα και μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

    Σας ευχαριστώ, SAG Awards, The Morning Show και το απίστευτο καστ και πλήρωμα. Πάμε πίσω στη δουλειά τώρα!».

    Το πανέμορφο φόρεμα είναι vintage Dior του σχεδιαστή John Galliano από το 1999, ενώ οι γόβες είναι επίσης του οίκου Dior.

    Τζένιφερ Άνιστον
    Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον



    ΣΧΟΛΙΑ