ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Μύκονο φωτογράφισε τη νέα το κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 ο διάσημος ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana. Το αχτύπητο δίδυμο από την Σικελία, με τα χαρακτηριστικά floral μοτίβα του και τα θηλυκά φορέματα, γέμισε με τις δημιουργίες του τα στενά της Μυκόνου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Το γνωστό brand για τη φωτογραφική εκστρατεία της καμπάνιας, επέλεξε τα σοκάκια αλλά και το λιμάνι στο «Νησί των Ανέμων», προωθώντας παράλληλα την ελληνική κουλτούρα. Τις δημιουργίες των D&G στο ελληνικό νησί φορούν διάσημα μοντέλα, όπως η Anna Zotova και ο Σουηδός Hampus Soderstrom, ενώ την φωτογραφική επιμέλεια της καμπάνιας την έχουν τα αδέρφια Luca και Alessandro Morelli.
Η καμπάνια κυκλοφορεί ήδη στα social media, για την οποία δημιουργήθηκε και το ειδικό hashtag #DGKLovesMykonos. Στην φωτογράφιση συμμετέχουν και «αληθινοί άνθρωποι» – ή #realpeople, όπως λένε και οι D&G σε αντίστοιχο hashtag των αναρτήσεών τους – συνδυάζοντας άψογα την ιταλική φινέτσα με το παραδοσιακό ελληνικό στοιχείο.
Να σημειωθεί ότι οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana έχουν δείξει και στο παρελθόν την αγάπη τους για την Ελλάδα, καθώς την επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ το 2015 είχαν δημιουργήσει μία ολόκληρη κολεξιόν εμπνευσμένη από τα Ομηρικά Έπη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Dolce & Gabbana – Το θρυλικό δίδυμο από την Σικελία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύγκρουση Γεωργιάδη – Εξαδάκτυλου για το ΕΣΥ: «Η εμπάθεια έχει και όρια»
- Λίβανος: Η Χεζμπολάχ αρνείται να αφοπλιστεί – Αν το κάνει, θα μειώσουμε τις δυνάμεις μας εκεί, λέει ο Νετανιάχου
- Τραμπ: Η αντιπάθεια του Πούτιν προς τον Ζελένσκι εμποδίζει τη συνάντησή τους
- Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από τη συντριβή ελικοπτέρου στη Νήσο Γουάιτ, στην Αγγλία
