• Business Of Fashion

    MEXX: Η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019!

    • NewsRoom


    Η MEXX παρουσιάζει τη νέα συλλογή footwear για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019 αποπνέοντας urban vibes για κάθε στυλ και προσωπικότητα.

    Δερμάτινες υφές, up-to-date fashion επιλογές αλλά και κλασσικά σχέδια πρωταγωνιστούν στην καινούρια συλλογή MEXX για το φετινό χειμώνα. Στηριζόμενη παράλληλα στο διαχρονικό της χαρακτήρα, χαρίζει στη γυναίκα & τον άνδρα τα πιο stylish υποδήματα για κάθε στιγμή της ημέρας, για κάθε περίσταση και για κάθε budget!

    Και φέτος, η λογική πίσω από το design της νέας footwear συλλογής είναι να προσφέρει τα πιο comfy & fashion παπούτσια και να συνδυάσει all-time classic επιλογές με απαράμιλλα winter looks που τραβούν τα βλέμματα.

     

    Walk the Style of MEXX & ξεχώρισε σε κάθε βήμα σου! Μοναδικά σχέδια που θα σε συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάθε casual ή chic ντύσιμο. Classic booties, cowboy ή chunky combat μποτάκια, sneakers και elegant γόβες & πέδιλα αποτελούν τις αμέτρητες stylish επιλογές για αυτή τη σεζόν. Everyday basics παπούτσια που σίγουρα είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία ή ανδρική γκαρνταρόμπα.

    Τα νέα MEXX footwear styles αποτελούν μία συλλογή υποδημάτων που θα σε συντροφεύσει στις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες βόλτες σου στο κέντρο της πόλης, στην εργασιακή σου καθημερινότητα, στους πιο ξέγνοιαστους καφέδες, στις πιο adventurous διαδρομές με τη μηχανή αλλά και στα wild nights με τους κολλητούς σου.

     This season stay Wild & walk the MEXX style!

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ