• Business Of Fashion

    Μαρίνα Βερνίκου: Η βόλτα με το σκάφος και τα 3 must κομμάτια για την παραλία

    Μαρίνα Βερνίκου


    Σε full καλοκαιρινό mood βρίσκεται η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία ήδη έχει κάνει τις πρώτες βουτιές της στη θάλασσα για το φετινό καλοκαίρι.

    Άλλωστε, με τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών, ο καιρός ευνόησε τα σχέδια της γνωστής φωτογράφου και επιχειρηματία.

    Μαζί με τις φίλες της, η Μαρίνα Βερνίκου, μετά την περιπέτεια υγείας με τον κορονοϊό, έκανε την βόλτα της με το σκάφος και μοιράστηκε στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

    Μέσα από τις εικόνες που ανέβασε, βλέπουμε ότι επέλεξε τρία κλασσικά κομμάτια, που είναι must για την παραλία:

    Μπικίνι, εσπαντρίγιες και baseball cap!

    Ένα κλασσικό μπικίνι σε μαύρο χρώμα, μαζί με ένα ζευγάρι γαλάζιες εσπαντρίγιες, καθώς και ένα καπέλο για την προστασία της από τον δυνατό ήλιο.

    Βέβαια, δεν ξέχασε το αντηλιακό και τα γυαλιά ηλίου.

    Λίγες ημέρες νωρίτερα η Μαρίνα Βερνίκου είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την περιπέτεια υγείας που είχε εκείνη και η οικογένειά της.

    «Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα και δεν μας είχε πάει καν το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό. Γύρισε από Μίλτος από ταξίδι στο Λονδίνο, από εκεί πρέπει να το έφερε, την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά εμείς ως οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε σοβαρά, συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας.

    Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πήγαμε Βουλγαρία και κάναμε σκι. Μετά γυρίσαμε πίσω, πήγαμε σε ένα σπίτι στο βουνό που ήμασταν καλεσμένοι και είχαν ήδη περάσει πέντε μέρες που δεν αισθανόταν καλά, όχι κάτι πολύ σοβαρό όμως, όχι κάτι ανησυχητικό.

    Η φίλη μας που μας είχε καλέσει μας είπε ότι ο οδηγός της που είχε κορονοϊό, είχε τα ίδια συμπτώματα και λέγαμε ‘λες’; Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά τα μικρά. Τη δεύτερη εβδομάδα ήταν έντονα τα συμπτώματα», δήλωσε η γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

    Δείτε τις φωτογραφίες από το Instagram:

     



    ΣΧΟΛΙΑ