• LIFE&STYLE

    Μαρίνα Βερνίκου: Πώς βίωσε η οικογένειά της τον κορονοϊό

    Μαρίνα Βερνίκου


    Μετά την περιπέτεια υγείας με το νέο ιό, η Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το πώς βίωσε την ασθένεια.

    Η γνωστή φωτογράφος και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας αποκάλυψε ότι εκτός από την ίδια και τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη, νόσησαν και τα δύο από τα τρία τους παιδιά.

    «Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα και δεν μας είχε πάει καν το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό. Γύρισε ο Μίλτος από ταξίδι στο Λονδίνο, από εκεί πρέπει να το έφερε… Την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά εμείς ως οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε σοβαρά, συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας», δήλωσε η Μαρίνα Βερνίκου.

    Και συνέχισε: «Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πήγαμε Βουλγαρία και κάναμε σκι. Μετά γυρίσαμε πίσω, πήγαμε σε ένα σπίτι στο βουνό που ήμασταν καλεσμένοι και είχαν ήδη περάσει πέντε μέρες που δεν αισθανόταν καλά, όχι κάτι πολύ σοβαρό όμως, όχι κάτι ανησυχητικό».

    Εξηγώντας πώς κατάλαβαν ότι νοσούσε από τον ιό, η Μαρίνα Βερνίκου δήλωσε: «Η φίλη μας που μας είχε καλέσει μας είπε ότι ο οδηγός της είχε τον ιό, είχε τα ίδια συμπτώματα και λέγαμε ‘λες’; Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά τα μικρά. Τη δεύτερη εβδομάδα ήταν έντονα τα συμπτώματα».

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ