• Business Of Fashion

    Maison Zoulias: Θηλυκότητα και glamour για όλες τις ώρες της ημέρας


    Σε μια εποχή που οι τάσεις της μόδας αλλάζουν με ταχύτητα αστραπής, ο Βασίλης Ζούλιας επιμένει σε μία ιδιαίτερη αισθητική, η οποία δίνει πάντα έμφαση στη διαχρονική θηλυκότητα, την κομψότητα και το αληθινό glamour – αξίες που πολλές φορές θυσιάζονται στον βωμό μιας δήθεν πρωτοτυπίας.

    Όμως, ο Βασίλης Ζούλιας επιμένει. Και δημιουργεί τέχνη, παραμένοντας σταθερά στο επίκεντρο των εξελίξεων, όπως απέδειξε θριαμβευτικά, για ακόμη μία φορά, στην πρεμιέρα της Athens Xclusive Designers Week, όπου παρουσίασε τις προτάσεις του οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20.

    Ο δρόμος με τις ανθισμένες γιακαράντες που ενώνει την Αμαλίας με το Ζάππειο μετατράπηκε σε πασαρέλα για τις μοναδικές δημιουργίες ενός ιδιαίτερου δημιουργού που, πλέον, εκτός από υψηλή ραπτική παρουσιάζει και συλλογές Prêt-à-Porter με κομψές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

    Πηγή έμπνευσης για τη συλλογή ήταν και πάλι η Verouska, η σκυλίτσα που συντρόφευε τον Βασίλη Ζούλια τα τελευταία 14 χρόνια της ζωής του. Γι’ αυτό και τα κατοικίδια είχαν την τιμητική τους…

    Επειδή, όμως, ο χειμώνας αργεί ακόμη, εμείς επιλέξαμε να παρουσιάσουμε κάποιες από τις δημιουργίες του οίκου Maison Zoulias για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019. Δημιουργίες τόσο διαχρονικές όσο η ίδια η θηλυκότητα…



    ΣΧΟΛΙΑ