• Business Of Fashion

    Κέιτ Μίντλετον: Μονοχρωματική διάθεση με Alexander McQueen πανωφόρι για το Πάσχα

    κειτ μιντλετον

    Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέιμπριτζ, Κέιτ και Ουίλιαμ


    Εντυπωσιακή, κομψή, σικάτη και λαμπερή εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον σύζυγό της, Ουίλιαμ, την Κυριακή του καθολικού Πάσχα, στο εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου που βρίσκεται στο εσωτερικό του κάστρου του Ουίνδσορ στη Μεγάλη Βρετανία.

    Εκτός από το Πάσχα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γιόρτασαν και τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Για την διπλής σημασίας ημέρα, η Κέιτ επέλεξε ένα πανωφόρι του οίκου Alexander McQueen, που είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της.

    Το συγκεκριμένο το έχουμε ξαναδεί σε εμφάνισή της το 2014, κάτι που για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Δούκισσα συνηθίζει να «ανακυκλώνει» τα outfit που φυλάσσει στην γεμάτη ενδυματολογικούς θησαυρούς γκαρνταρόμπα της.

    Μοντέρνο και διαχρονικό ταυτόχρονα, το baby blue πανωφόρι σε ίσια γραμμή που αναδεικνύει την λεπτή σιλουέτα της, δεν έχει κολάρο, αλλά τονίζει τους ώμους της. Ό,τι πρέπει για μία Δούκισσα.

    Από μέσα διακρίνεται ένα φόρεμα που ταιριάζει αρμονικά με το πανωφόρι, στους ίδιους χρωματικούς τόνους.

    Για αυτό το μονοχρωματικό look, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα γκρίζο-μπλε clutch και το συνδύασε με μυτερές γόβες σουέντ.

    κειτ μιντλετον
    Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέιμπριτζ, Κέιτ και Ουίλιαμ

    Μικρή, αλλά παράλληλα εντυπωσιακή λεπτομέρεια που προσδίδει κύρος είναι η διαμαντένια καρφίτσα που κοσμεί το πανωφόρι στα αριστερά της.

    Το βασιλικό outfit για την ξεχωριστή περίσταση ολοκλήρωσε με διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα κομψό καπέλο που κοσμεί τα μακριά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν σε ανάλαφρες μπούκλες στους ώμους της.

    κειτ μιντλετον
    Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέιμπριτζ, Κέιτ και Ουίλιαμ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέιτ Μίντλετον: Πριγκιπική βόλτα στην εξοχή με ρούχα από 17 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ανάποδα αυτή την Gucci μπλούζα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γενέθλια για τη βασίλισσα Ελισάβετ – «Ηχηρή» η απουσία της Μέγκαν Μαρκλ!



    ΣΧΟΛΙΑ