ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κάτω από το μικροσκόπιο περνάει κάθε δημόσια εμφάνιση που πραγματοποιεί η Κέιτ Μίντλετον με τον Τύπο να σχολιάζει και συχνά να αποθεώνει το στυλ της.
Χθες, Τρίτη, η Δούκισσα του Κέμπριτζ επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, το Henry Fawcett Children’s Centre στο Λάμπεθ όπου επέλεξε μία φανταστική μωβ μπλούζα του οίκου Gucci με ένα υπέροχο φιόγκο στο λαιμό.
Αν και εντυπωσίασε με το look της, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμέσως αναζήτησαν την μπλούζα και παρατήρησαν ότι η Κέιτ Μίντλετον την φόρεσε ανάποδα, καθώς, όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα, το μοντέλο φοράει το μπροστά μέρος πίσω.
Η συγκεκριμένη μπλούζα κοστίζει 799 βρετανικές λίρες, δηλαδή 930 περίπου ευρώ. Όπως και να ‘χει, η εμφάνισή της απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, ενώ η μπλούζα είναι ήδη sold out.


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.