• Business Of Fashion

    Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας πιο λαμπερή από ποτέ με… φούτερ!

    • NewsRoom


    Η βασίλισσα Ράνια είναι μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες του κόσμου, η οποία το αποδεικνύει ακόμα και όταν φοράει… ένα απλό φούτερ!

    Η βασίλισσα της Ιορδανίας έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το 2020 στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, επιλέγοντας μια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία η ίδια ποζάρει χαμογελαστή πλάι στον σύζυγό της, βασιλιά Αμπντουλάχ, και τις δύο κόρες της, τις πριγκίπισσες Ιμάν και Σάλμα, 23 και 19 ετών αντίστοιχα.

    Στη γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία η βασίλισσα Ράνια δείχνει πιο casual από ποτέ, με ένα ροζ φούτερ. Ωστόσο παραμένει κομψή και εκτυφλωτική όπως πάντα, συνδυάζοντας το αθλητικό look με ένα λαμπερό μακιγιάζ. Μάλιστα, οι κόρες της ακολούθησαν τα βήματα της μητέρας τους, φορώντας κι αυτές αντίστοιχα φούτερ και t-shirt σε διαφορετικά χρώματα. Αντίθετα, ο βασιλιάς Αμντουλάχ διάλεξε μια λίγο πιο επίσημη εμφάνιση, με ένα σκούρο blazer.

    «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει η χρονιά, παρά με πολλή αγάπη και με τα δύο μου κορίτσια πίσω στο σπίτι για τις γιορτές! Καλή χρονιά σε όλους εσάς» έγραψε η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στη λεζάντα της φωτογραφίας.

    Το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας έχουν ακόμα δυο παιδιά, τον 25χρονο πρίγκιπα Χουσεΐν και τον 14χρονο πρίγκιπα Χασίμ.



    ΣΧΟΛΙΑ