• Business Of Fashion

    Η Σελένα Γκόμεζ πιο κομψή από ποτέ, βγαλμένη από τα 60s!

    • NewsRoom


    Η Σελένα Γκόμεζ φημίζεται για το κομψό στυλ της: Πότε ντύνεται σαν πρώτη κυρία των ΗΠΑ, πότε με την τελευταία λέξη της μόδας, πάντα όμως πιστή στο στυλ της και τον μποέμικο χαρακτήρα της. Και κάποιες φορές, σαν κορίτσι που βγήκε από την δεκαετία του 1960…

    Έτσι λοιπόν η 27χρονη Σελένα έκανε άλλη μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση, που θύμιζε πολύ την «Ναόμι Λαπάλια» από την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» ή την iconic Σάρον Τέιτ, την αδικοχαμένη σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι. Η Σελένα Γκόμεζ βρέθηκε ως καλεσμένη στη βραδινή αμερικάνικη εκπομπή «The Tonight Show»,  επιλέγοντας ένα mini φόρεμα από το brand Miu Miu.   Η ηθοποιός και τραγουδίστρια απογείωσε το 60s look με ασημένια metallic platform παπούτσια του ιταλικού οίκου Prada.

    Μάλιστα, για να τονίσει το look, η hairstylist της, Μαρίσα Μαρίνο, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ρετρό «half-up  half-down», αφήνοντας τις αφέλειες να πλαισιώσουν γλυκά το πρόσωπό της. Αυτό που πραγματικά όμως απογείωσε το συγκεκριμένο χτένισμα ήταν οι γυρισμένες προς τα έξω άκρες των μαλλιών της, μια κλασσική τάση της δεκαετίας του 1960.

    Το ίδιο 60s ύφος κράτησε και ο makeup artist, Χανγκ Βανγκό, ο οποίος είχε αναλάβει το μακιγιάζ της για τη βραδιά. Το μακιγιάζ των ματιών της είχε βάθος, έντονο χρώμα, σχήμα και τέλειο σβήσιμο έτσι ώστε η γραμμή να δείχνει λιγότερο «σκληρή» στο πρόσωπο. Το makeup look ολοκληρώθηκε με φυσικά πλούσια φρύδια της και ματ ροζ χείλη, μία ακόμα τάση που κυριάρχησε τη δεκαετία του 1960.

    View this post on Instagram

    😍😍😍😍😍😍 @fallontonight

    A post shared by Marissa Marino (@marissa.marino) on



    ΣΧΟΛΙΑ