• LIFE&STYLE

    Μύκονος: To πάρτι των 5 εκατ. ευρώ του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου και οι υπερβολές

    • NewsRoom

    Από το πάρτι υπερπαραγωγή του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου Ίνταν Όφερ


    Την επέτειο των 10 χρόνων γάμου θέλησαν να γιορτάσουν ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίνταν Όφερ, και η σύζυγός του που διοργάνωσαν στη Μύκονο ένα πάρτι υπερπαραγωγή, που όλο το νησί, αλλά και ο πλανήτης, θα έχει να θυμάται.

    Ο Ισραηλινός γνωρίζει πολύ καλά τη Μύκονο, καθώς εκεί επέλεξε να παντρευτεί πριν από 10 χρόνια τη σύζυγό του. Γνωρίζοντας, λοιπόν, καλά το «νησί των Ανέμων», ήξερε ότι αποτελεί… άντρο της κοσμικής ζωής και των εντυπωσιακών events. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι πάνω και πέρα από όλα τα γνώριμα, στοχεύοντας να ξεπεράσει σε θέαμα και πολυτέλεια οτιδήποτε έχει δει η Μύκονος έως τώρα.

    Το mononews.gr είχε προαναγγείλει, προ ημερών, το μεγάλο γεγονός στο «νησί των Ανέμων», που ήταν βέβαιο πως θα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλου του κόσμου.

    Στο πάρτι παρευρέθη ρεπόρτερ του Guardian που αποτύπωσε όσα είδε και άκουσε. Ενδεικτικό της εικόνας που έλαβε από όσα έζησε στο ξέφρενο νησί είναι ότι χαρακτήρισε την Μύκονο «παράδεισο παράλογου πλουτισμού», στοιχείο το οποίο απέδωσε στη μαζική εισροή δισεκατομμυριούχων.

    Το μεγάλο πάρτι διοργανώθηκε στην Παράγκα και ήταν ένα κοσμικό γεγονός που τα είχε όλα.

    Βασική έμπνευση του πάρτι αποτέλεσε το φεστιβάλ Burning Man, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Νεβάδα των ΗΠΑ, μια σύγχρονη, αμερικάνικη εκδοχή από Σόδομα και Γόμορα.

    Προκειμένου να αποδοθεί η ατμόσφαιρα με τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου φεστιβάλ, το σκηνικό γέμισε με γιγάντια ομοιώματα, ανθρώπινα και μη, μεταξύ των οποίων περιλαμβανόταν ένας Βούδας, κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από λάστιχα αυτοκινήτων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το mykonoslivetv.

    Όπως είναι φυσικό, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να εναρμονιστούν με το θέμα του αμερικανικού φεστιβάλ, οπότε φόρεσαν ό,τι ήθελαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μακροσκελής λίστα των καλεσμένων περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους, οι οποίοι κατέφθασαν στο νησί των Ανέμων με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς.

    Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το mykonoslivetv, το κόστος πάρτι του Ίνταν Όφερ άγγιξε τα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπολογίστηκε ότι για να δημιουργηθεί το όλο σκηνικό χρειάστηκαν 400 άνθρωποι, οι οποίοι εργάζονταν τρεις ολόκληρες εβδομάδες, προκειμένου να ολοκληρώσουν το μεγαλεπήβολο σχέδιο.

    Συνολικά, το πάρτι-υπερπαραγωγή του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου χαρακτηρίστηκε από εντυπωσιακή διακόσμηση, υψηλούς προσκεκλημένους, μοντέλα, ενδυμασίες πέρα από κάθε φαντασία και μπουφέδες που είχαν ό,τι χωράει ο νους.

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ-ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ IDAN OFER ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ €5.000.000



    ΣΧΟΛΙΑ