• Business Of Fashion

    Η Κέιτ Μίντλετον έκανε τον βρετανικό Τύπο να παραμιλά: «Είναι μια βασίλισσα σε αναμονή»

    • NewsRoom


    Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που ταίριαζε σίγουρα σε μια πραγματική βασίλισσα στην χθεσινή διπλωματική εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

    Ο Βρετανικός Τύπος ενθουσιάστηκε και έσπευσε να χαρακτηρίσει ξανά την Κέιτ Μίντλετον ως «A Queen in Waiting». Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους στην διπλωματική εκδήλωση: Είναι έτοιμη να αναλάβει τα καθήκοντα της βασίλισσας στο πλευρό του συζύγου της και δεύτερου στην σειρά διαδοχής, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

    Η δούκισσα φαίνεται πως έχει εξελιχθεί αρκετά από την πρώτη της εμφάνιση σε παρόμοιες εκδηλώσεις στις οποίες έμοιαζε αμήχανη. Πια η Κέιτ δείχνει σίγουρη για τον εαυτό της, ενώ με κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις, ακριβώς όπως γινόταν και με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

    Η 37χρονη δούκισσα επέλεξε να φορέσει μια βελούδινη, μακρυμάνικη τουαλέτα από τον αγαπημένο της βρετανικό οίκο, Alexander McQueen, πάνω από την οποία φόρεσε την επίσημη βασιλική της κορδέλα. Την εντυπωσιακή τουαλέτα την συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα, αλλά και την εντυπωσιακή τιάρα «Cambridge Lover’s Knot», επαληθεύοντας τα βρετανικά ΜΜΕ που ανέμεναν πως η Κέιτ θα διάλεγε για μια ακόμα φορά την αγαπημένη τιάρα της «λαίδης Ντι» σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση.

    Η συγκεκριμένη τιάρα σχεδιάστηκε για την βασίλισσα Μαίρη το 1914 και είναι διακοσμημένη με διαμάντια και 19 πέρλες. Το 1953, όταν έφυγε από την ζωή η βασίλισσα Μαίρη, η τιάρα πέρασε στα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ και εκείνη με την σειρά της την έκανε δώρο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Βέβαια, όταν πήραν διαζύγιο η Νταϊάνα επέστρεψε την πολυαγαπημένη της τιάρα στην βασίλισσα Ελισάβετ.



    ΣΧΟΛΙΑ