• Business Of Fashion

    Η Κάρλα Μπρούνι στα 51 δείχνει τι σημαίνει modelling!

    • NewsRoom


    Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, γυρίζει στα παλιά της περπατημένα λημέρια, συμμετέχοντας στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του εμβληματικού οίκου  Burberry.

    Το 51χρονο σουπερμόντελ, που θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα των 90s χαρίζοντας άψογες εμφανίσεις στις πασαρέλες, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον βρετανικό οίκο μόδας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας έτσι και τον ενθουσιασμό της.

    Βέβαια η καμπάνια δεν περιορίζεται μόνο στο editorial της αλλά περιλαμβάνει και διαφημιστικό βίντεο στο οποίο συμμετέχει η Κάρλα Μπρούνι μαζί με άλλες επιφανείς προσωπικότητες από την showbiz, όπως ο τραγουδιστής Mahmood που συμμετείχε πέρσι στην Eurovision με την Ιταλία, και η διάσημη Γαλλίδα τραγουδίστρια Shay.

    Μάλιστα, η συγκεκριμένη καμπάνια του Burberry έχει κεντρικό θέμα την ουσία της αγάπης και συνάμα των γιορτών, καθώς φέρει την ονομασία «What is Love», με τους συμμετέχοντες να χορεύουν και να αγκαλιάζονται σε ένα γιορτινό κλίμα. Θυμίζετε πως η Κάρλα είχε επιστρέψει ξανά στον χώρο της μόδας για να περπατήσει στην πασαρέλα του ιταλικού οίκου μόδας Versace το 2018 και Dolce & Gabbana το 2019 για τις συλλογές τους άνοιξη/καλοκαίρι.

     



    ΣΧΟΛΙΑ