• Business Of Fashion

    H βασίλισσα Λετίθια «παραδίδει μαθήματα μόδας»: H τολμηρή επιλογή που απογείωσε το λουκ της

    • NewsRoom
    βασίλισσα Λετίθια

    βασίλισσα Λετίθια


    Για άλλη μια φορά κατάφερε να ξεχωρίσει η βασίλισσα Λετίθια, σε πρόσφατη εμφάνιση που πραγματοποίησε, επιλέγοντας αυτή τη φορά ένα τολμηρό λουκ, ακολουθώντας πάντοτε τις τρέχουσες τάσης της μόδας και αναδεικνύοντάς τις με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

    Όπως είναι φανερό, η τάση που επικρατεί για το φετινό καλοκαίρι είναι τα έντονα χρώματα. Τα καταστήματα φέτος έχουν κατακλυστεί με κομμάτια σε νέον αποχρώσεις, μια ιδιαίτερα τολμηρή τάση, που εξιτάρει πολλούς και φοβίζει μερικούς άλλους.

    Το τολμηρό στοιχείο αυτής της τάσης, ωστόσο, φαίνεται πως δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τη γυναίκα που έχει ξεχωρίσει για το στυλ της και έχει κάνει πολλές γυναίκες να την παρακολουθούν.

    Στη νέα της εμφάνιση, η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας επέλεξε ένα φόρεμα σε ροζ νέον χρώμα, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι τα ρούχα σε νέον αποχρώσεις είναι για όλες τις γυναίκες και όχι μόνο για τις γυναίκες με ακραίο στυλ.

    Αυτή η μοντέρνα βασίλισσα δεν έχει φοβηθεί ποτέ μια τολμηρή τάση και το ίδιο απέδειξε και τώρα. Τη συγκεκριμένη εμφάνιση πραγματοποίησε όταν πρόσφατα βρέθηκε στο Almagro για τα βραβεία Queen Letizia 2018 και για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα Carolina Herrera μίντι φόρεμα, σε μια εκτυφλωτική ροζ απόχρωση.

    Το εντυπωσιακό αυτό φόρεμα συνδύασε με ένα ζευγάρι mules με PVC και ελάχιστα κοσμήματα.

    Η Λετίσια είναι γνωστή, άλλωστε, για την εκλεπτυσμένη και φρέσκια προσέγγισή της στο βασιλικό ντύσιμο. Έχοντας εργαστεί ως δημοσιογράφος πριν ενταχθεί στην βασιλική οικογένεια, γνωρίζει καλά τη δύναμη του χρώματος, των μοτίβων και του άψογου tailoring και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά.

    Δείτε παρακάτω τη νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια:
    Η βασίλισσα Λετίθια με ένα φόρεμα σε νέον απόχρωση



    ΣΧΟΛΙΑ