ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσα από το καινούργιο βιβλίο της στυλίστριας Angela Kelly, αποκαλύφθηκε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει σταματήσει να φορά γούνες από αληθινό τρίχωμα, συνδράμοντας έτσι και αυτή στο κίνημα της βιωσιμότητας και της ηθικής της μόδας.
Η Angela, που συνεργαζόταν επί 25 χρόνια με την Ελισάβετ, γράφει μέσα στο βιβλίο «The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe» πως από το 2019 και έπειτα η βασίλισσα έχει αποφασίσει να μη φοράει αληθινές γούνες αλλά προτιμά παλτό faux γούνας.
Η ίδια ανέφερε ότι «από το 2019 και μετά, αν η μεγαλειότατη έχει να δώσει το παρόν σε κάποια εκδήλωση –και εκείνη τη μέρα τυχαίνει να έχει κρύο- θα φοράει faux γούνες που σίγουρα θα τη κρατάνε ζεστή».
Τα όσα έγραψε η Angela στο βιβλίο της επιβεβαίωσε και μια εκπρόσωπος του παλατιού στην Daily Telegraph λέγοντας: «Για όλα τα νέα outfits που θα σχεδιαστούν για τη Βασίλισσα, οποιοδήποτε είδος γούνας χρησιμοποιηθεί θα είναι faux» δήλωσε.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.