ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας στο πλευρό του συζύγου της και βασιλιά Φελίπε.
Μετά την άρση του lockdown και την σταδιακή επιστροφή στη νέα κανονικότητα, η βασίλισσα Λετίθια επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις της, κρατώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις και τηρώντας τα μέτρα υγιεινής για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.
Αυτή τη φορά, το βασιλικό ζευγάρι βρέθηκε στο Μουσείο Πράδο, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας «Spain for Sure», για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην Ισπανία, μετά την κρίση της πανδημίας.
Για την ξεχωριστή περίσταση, η βασίλισσα επέλεξε ένα total red look. Φόρεσε ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα, midi, ντραπέ, με μακρύ μανίκι, μια πανέμορφη δημιουργία του ισπανικού brand, Massimo Dutti, το οποίο προτιμά συχνά για τις εμφανίσεις της.
Συνδύασε το σχετικά οικονομικό φόρεμα με ακριβές γόβες από την Carolina Herrera, καθώς και ένα clutch από το αγαπημένο της brand Magrit.
Δείτε εικόνες από την εμφάνιση:



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ημέρα Νερού 2026: Όταν το νερό γίνεται ζήτημα ισότητας και επιβίωσης
- Η SKY express ανακοίνωσε ότι δεν αυξάνει τις τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια
- Κίνα: Καλεί σε τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή προειδοποιώντας για τον οικονομικό αντίκτυπο
- Goldman Sachs: Κατάρρευση στις ροές πετρελαίου από τον Περσικό – Βουτιά 97% μέσω των Στενών του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.