• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Spring colors

    • working in style


    Αγαπώ τα χρώματα, τα λουλούδια και τα φορέματα και έχω επανειλημμένα δηλώσει ότι είμαι λάτρης του μαύρου

    Με αυτό εδώ το φόρεμα, χτύπησα jack pot… και χρώματα και λουλούδια και αρκετό μαύρο, για να μην αισθανθώ έλλειψη.

    Είναι από τα λίγα φορέματα που δεν έχω αγοράσει online, και ήταν από τις μη προγραμματισμένες αγορές της στιγμής. Το βρήκα γυρνώντας γύρω γύρω στο Χαλάνδρι για να πάρω ένα δώρο.

    Είναι Helmi, και εκτός από τα χρώματα του και το εμπριμέ του, το πολύ ιδιαίτερο είναι το ύφασμά του.

    Επειδή χάνεται στην φωτογραφία, το παραθέτω και μόνο του. Είναι μαγικό. Πολύ λεπτό πλισέ, ελαφρύ, χυτό και ανάλαφρο.

    Παρά το πολύ ανοιξιάτικο στυλ του, το φοράω πολύ και το χειμώνα. Με μαύρο χοντρό καλσόν και κοντό μποτάκι. Έχει το καλό ότι λόγω των χρωμάτων των λουλουδιών, μπορώ να το συνδυάσω με αρκετά από τα DKNY cozy που έχω.. ή το τυρκουάζ ή το κόκκινο, το κίτρινο, ή το μαύρο, και με όποιον από τους 12 τρόπους επιλέξω να το φορέσω.

    Παράλληλα το φοράω και άνοιξη και καλοκαίρι με ένα ωραίο ζευγάρι γόβες ή πέδιλα και στέκεται σε κάθε περίσταση.

    Η τσάντα είναι Michael Kors, ένα πολύ γλυκό tabac χρώμα, το οποίο δένει και με την ζακέτα αλλά και με τα παπούτσια. Eίναι από σκληρό ανάγλυφο δέρμα, και έχει δύο θήκες που κλείνουν και οι δύο με φερμουάρ. Την έχω 6 χρόνια και την κρατάω ακόμη εύκολα. Είναι πολύ κλασσική.

    Το κρεμαστό είναι δώρο από αγαπημένη φίλη, είναι απλό με τρεις μεταλλικές αλυσίδες σε διαφορετικά χρώματα, και φοριέται ή απλό σαν κολιέ ή δεμένο κόμπο… ανάλογα με το ρούχο και την διάθεση!

    Οι γόβες είναι καστόρινες Nine West, αναπαυτικές, παρότι είναι ψηλές γιατί έχουν ένα ωραίο τετράγωνο τακούνι, και είναι σχετικά στρογγυλεμένες μπροστά (Denton ονομάζεται το μοντέλο).

    Επειδή τα παπούτσια τα φοράω πολλές ώρες, όταν βρω κάποιο ζευγάρι που με βολεύει, το αποκτώ σε όσα χρώματα μπορώ. Τις συγκεκριμένες τις έχω εκτός από αυτό το υπέροχο nude και σε μαύρο.



    ΣΧΟΛΙΑ