• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Animal Print

    • working in style


    Σε κανένα επαγγελματικό ντύσιμο, δεν επιτρέπεται να αγνοεί μία γυναίκα τις επιταγές της μόδας. Δεν μπορούμε φυσικά να υιοθετούμε ακραίες εκφάνσεις της, αλλά όσο κλασσικές και να είμαστε στο επαγγελματικό ντύσιμο, δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουμε ότι διανύουμε την εποχή του animal print trend.

    Δεν είναι ανάγκη να φορέσουμε τιγρέ παντελόνια ή ζέμπρα σακάκι για να μείνουμε στο πνεύμα. Ένα ωραίο πουκάμισο με όμορφο print, ένα ζευγάρι παπούτσια, ή εν προκειμένω ένα φόρεμα που ενώ το έχει, δεν το φωνάζει, δίνουν τον τόνο.

    Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι σχετικά καινούριο (προφανώς, γιατί είναι και μέσα στο πνεύμα της μόδας) λόγω όμως του χρώματος αλλά και του σχεδίου, είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα το φοράω πολλά χρόνια, ακόμα και αν όταν η μόδα αυτή θα έχει παρέλθει.

    Έχει ένα πολύ ωραίο μοτίβο leopard μαύρο σε γκρι φόντο, είναι σε γραμμή αλφα, οι Αμερικάνοι το χαρακτηρίζουν flare dress και είναι από το αγαπημένο μου LOFT by Ann Taylor.

    To πιστεύετε ή όχι το αγόρασα οnline σε ένα end of year sale δίνοντας το συγκλονιστικό ποσό των 14$.

    Το αγάπησα αμέσως γιατί είναι από ένα ύφασμα το οποίο φοριέται άνετα το καλοκαίρι, αλλά και με χοντρό καλσόν το χειμώνα. Το έχω φορέσει στο γραφείο, αλλά και έξω για ποτό και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη και στα δύο.

    Αυτή την εποχή επειδή έχει λίγη ψύχρα, το συνδυάζω με ένα υπέροχο κασμιρένιο μακρύ μαύρο cardigan με βολάν του Neiman Marcus, αγορασμένο Online από την Αμερική.

    Το ρούχο αυτό φοριέται σε κάθε ώρα και σε κάθε περίσταση. Στο γραφείο, σε βραδινή έξοδο, με τζην και μποτάκια, μέσα από παλτό… συμπληρώνει ιδανικά τα πάντα όπως και τα μποτάκια, τα οποία είναι Nine West, είναι καστόρινα με περίπου 10 πόντους λεπτό τακούνι, και ακριβώς όπως μου αρέσουν. Ούτε πολύ μυτερά, ούτε πολύ στρογγυλά. Στο πίσω μέρος έχουν μία σούρα, που τονίζει τον αστράγαλο και φερμουάρ στην εσωτερική πλευρά.  Είναι απίστευτα αναπαυτικά, φοριούνται με τζην, αλλά και με φόρεμα και casual αλλά και πιο επίσημα.

     

    Με τα φορέματα φοράω πάντα μακριά κρεμαστά, που είναι άλλωστε και η αδυναμία μου. Αυτή τη φορά έχω βάλει δύο υπέροχα κρεμαστά σε στυλ ροζάριο, το ένα από την Anna Maria Mazaraki, και το άλλο από το Angelo di Spirito Rosa. Διαφέρουν λίγο στο μέγεθος των κρυστάλλων αλλά δένουν υπέροχα μαζί.

     

    Η τσάντα παρότι δεν φαίνεται καλά, είναι μία απλή κλασσική Nine West, αγορασμένη από το Golden Hall, βολική, με αρκετό χώρο, και το καλό της είναι ότι κρατιέται εύκολα στο χέρι, αλλά κρεμιέται και άνετα στον ώμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είναι επίσημο: Ο Τομ Φορντ νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10 casual φορέματα σε άσπρο-μαύρο για τη νέα σεζόν!



    ΣΧΟΛΙΑ