• Business Of Fashion

    Γαλαζοαίματη τόλμησε το animal print σε βασιλική εκδήλωση

    • NewsRoom

    Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας


    Λαμπερές και κομψές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν στο Παλάτι της Στοκχόλμης.

    Τις εντυπώσεις έκλεψε η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας, η οποία έκανε την έκπληξη, αφού επέλεξε ένα φόρεμα με animal print, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μια γαλαζοαίματη.

    Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Σοφία φόρεσε ένα πράσινο μακρύ φόρεμα με λεοπάρ μοτίβο, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι πράσινες γόβες.

    Από αξεσουάρ, επέλεξε ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι, ενώ ξεχώρισε η εντυπωσιακή τιάρα που κοσμούσε το κεφάλι της. Πρόκειται για την ίδια τιάρα που φόρεσε την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ, το 2015.

    Εντυπωσιακή ήταν και η πριγκίπισσα Βικτώρια, η οποία «έπαιξε» σε πιο safe επιλογές, καθώς φόρεσε ένα μακρύ ασημί φόρεμα, με ένα διακριτικό ντεκολτέ και σκίσιμο στο μπροστινό μέρος και ασορτί ζώνη.

    Η τιάρα της αποτελούνταν από ροζέτες με διαμάντια.

    Από τη μεριά της, η βασίλισσα Σίλβια εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα με την τιάρα Connaught, την οποία είχε φορέσει και τη νύχτα πριν τον γάμο της.

    Το πάνω μέρος του φορέματος και τα μανίκια αποτελούνταν από δαντέλα. Από πάνω έριξε ένα μακρύ διάφανο σάλι με πούπουλα και ολοκλκήρωσε το βασιλικό look με ένα διαμαντένιο κολιέ και χρυσό clutch.

    Πριγκίπισσα Σοφία και Πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ

    Toν περασμένο μήνα, ο βασιλιάς Καρλ Γκουστάβ ανακοίνωσε την απόφασή του να αφαιρέσει τους βασιλικούς τίτλους των εγγονών του.

    Συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε από τα εγγόνια του: τα παιδιά της πριγκίπισσας Μαντλίν και του Κρις Ο’Νιλ που μένουν στη Φλόριντα των ΗΠΑ εδώ και έναν χρόνο, καθώς και του πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ και της πριγκίπισσας Σοφίας.

    Τα βασιλικά αυτά μέλη θα διατηρήσουν τους τίτλους τους, αλλά δεν θα εκτελούν πλέον επίσημα βασιλικά καθήκοντα.

    Πριγκίπισσα Βικτώρια και Πρίγκιπας Δανιήλ
    Πριγκίπισσα Βικτώρια
    Βασίλισσα Σίλβια και Βασιλιάς Καρλ Γκουστάβ



    ΣΧΟΛΙΑ