• Business Of Fashion

    Εντυπωσιακά τα πρώτα looks από την κολεξιόν της Μαίρης Κατράντζου για την Victoria’s Secret

    • Αθηνά Λαρδή


    Η Μαίρη Κατράντζου, εδώ και δέκα χρόνια, διαγράφει σπουδαία πορεία στο χώρο της μόδας και φέτος η μεγάλη Ελληνίδα σχεδιάστρια θα συνεργαστεί με το γνωστό brand εσωρούχων Victoria’s Secret.

    Την Δευτέρα κυκλοφόρησαν τα πρώτα looks από αυτή τη μοναδική συνεργασία και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερo. Τα έντονα χρώματα και τα floral patterns κυριαρχούν, ενώ η συλλογή θα περιλαμβάνει εσώρουχα, sportswear και sleepwear.

    Μιλώντας στη Vogue, η Μαίρη Κατράντζου είχε δηλώσει: «Η δουλειά μου έχει να κάνει με την αντίληψη, την προοπτική και το φιλτράρισμα της ομορφιάς μέσω του σχεδίου, ώστε να κάνω τις γυναίκες να ξεχωρίσουν. Το εσώρουχο είναι το πρώτο προστατευτικό επίπεδο που έχει την ικανότητα να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας».

    Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε λίγο καιρό στα καταστήματα της Victoria’s Secret, ενόψει των χριστουγεννιάτικων γιορτών. Πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Victoria’s Secret Fashion Show, που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, με τα αγγελάκια να περπατούν στην πασαρέλα με τα εσώρουχα της Μαίρης Κατράντζου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Μαίρη Κατράντζου σχεδιάζει για τη Victoria’s Secret

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαίρη Κατράντζου: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που έντυσε τη Μελάνια Τραμπ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλιος Κουδουνάρης: Ο ονειροπόλος και φουτουριστής σχεδιαστής που επιμένει ελληνικά



    ΣΧΟΛΙΑ