• Business Of Fashion

    British Fashion Awards: Απαστράπτουσες καλλονές με δημιουργίες Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί

    • NewsRoom

    Κέιτ Μπλάνσετ, Τζόρτζιο Αρμάνι, Τζούλια Ρόμπερτς, Πηγή: Splash News


    Λαμπερές εμφανίσεις και υπέρκομψες κυρίες «έντυσαν» για μία ακόμη χρονιά ένα από τα σημαντικότερα events της χρονιάς, τα British Fashion Awards.

    Εντυπωσιακές παρουσίες έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χάλι και απέσπασαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές για το ντύσιμό τους. Ανάμεσα στις κυρίες που ξεχώρισαν για τις στιλιστικές τους επιλογές βρίσκονται και δύο που επέλεξαν τη δική μας Celia Kritharioti.

    Τα βρετανικά βραβεία τιμούν κάθε χρόνο τους ανθρώπους και τα brands που έχουν διαπρέψει στο fashion στερέωμα, τιμώντας έτσι το έργο και τη συμβολή τους στον χώρο της μόδας. Φέτος, η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Royal Albert Hall του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας.

    To κόκκινο χαλί των British Fashion Awards γίνεται κάθε χρόνο όλο και πιο εντυπωσιακό, με τους καλεσμένους να μαγνητίζουν τα φλας των φωτογράφων. Στα φετινά βραβεία, οι κυρίες που ξεχώρισαν ήταν αναμφίβολα η Ναόμι Κάμπελ, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Έλσα Χοσκ, αλλά και η Λορένα Ράε.

    Η «μαύρη γαζέλα» έκλεψε φέτος την παράσταση με τη συγκλονιστική Alexander McQueen δημιουργία που επέλεξε, μια μαύρη τουαλέτα με διαφάνειες και διακοσμημένη με πετράδια. Η παρουσία της Ναόμι Κάμπελ στα βραβεία, άλλωστε, ήταν ξεχωριστής σημασίας, καθώς η ίδια βραβεύθηκε με το τιμητικό βραβείο Fashion Icon Award για τη συμβολή της στον παγκόσμιο στερέωμα της μόδας. Η διαχρονική ιέρεια της μόδας έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στις πασαρέλες, με το μοναδικό της catwalk. Πανέμορφη και δυναμική έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα εξώφυλλα και καμπάνιες μόδας, ενώ αποτελεί τη μούσα των σπουδαιότερων σχεδιαστών στον παγκόσμιο χάρτη. Στα 50 του χρόνια, το γνωστό μοντέλο ήταν εκθαμβωτικό και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια για την εμφάνισή της.

    H Ναόμι Κάμπελ στα British Fashion Awards

    Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η αγαπημένη χολιγουντιανή ηθοποιός, Τζούλια Ρόμπερτς, που έλαμπε μέσα στη μαύρη fashion forward ολόσωμη φόρμα της, δημιουργία του ταλαντούχου Ιταλού σχεδιαστή Τζόρτζιο Αρμάνι, του οποίου μάλιστα αποτελεί μούσα. Η ολόσωμη, μακριά, μαύρη φόρμα της Τζούλια Ρόμπερτς ήταν διακοσμημένη με λαμπερούς κρυστάλλους Armani Privé, ενώ ξεχώρισαν ιδιαίτερα και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της σε τιρκουάζ χρώμα.

    Κέιτ Μπλάνσετ, Τζόρτζιο Αρμάνι, Τζούλια Ρόμπερτς, Πηγή: Splash News

    Η έτερη μούσα του Αρμάνι, Κέιτ Μπλάνσετ απέσπασε και αυτή τα καλύτερα των σχολίων για τη δημιουργία του Ιταλού σχεδιαστή που επέλεξε να φορέσει, σε χρυσίζουσα απόχρωση, με τις έντονες λεπτομέρειες στους ώμους και το τούλι με στρας που κάλυπτε την εξωτερική μεριά του φορέματός της. Συνδύασε το breath-taking φόρεμα με υπέροχα, διαμαντένια σκουλαρίκια και ασημένια γοβάκια, που ολοκλήρωναν το Cinderella look που ήθελε να πετύχει.

    Κέιτ Μπλάνσετ, Τζόρτζιο Αρμάνι

    Οι δύο ηθοποιοί, υπέρκομψες και πανέμορφες στα 50 τους χρόνια, φωτογραφήθηκαν με τον Ιταλό σχεδιαστή, ενώ του παρέδωσαν και ένα ειδικό, τιμητικό βραβείο για τη σπουδαία πορεία του στον χώρο της μόδας.

    Από το φετινό κόκκινο χαλί των British Fashion Awards, ωστόσο, δεν έλειψε και το… άρωμα Ελλάδας, καθώς δύο από τις καλεσμένες της βραδιάς, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις, επέλεξαν για το χθεσινό κόκκινο χαλί, δύο διαφορετικές δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας παγκοσμίου φήμης, Celia Kritharioti.

    Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο supermodel και «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, Έλσα Χοσκ επέλεξε ένα εξαιρετικό λαμπερό outfit της γνωστής designer, αποτελούμενο από ένα μικροσκοπικό τοπ και μία μακριά φούστα, σε χρώμα χρυσό με στρας, το οποίο άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της, τονίζοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Χοσκ, με το σικ αλλά και σέξι σύνολό της, κατετάχθη δίκαια στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς.

    H Έλσα Χοσκ με δημιουργία Celia Kritharioti, Πηγή: eonline

    Εξίσου λαμπερό ήταν και το μοντέλο γερμανικής καταγωγής, Λορένα Ράε, φορώντας μια άλλη δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, αποτελούμενη από λαμπερές λεπτομέρειες στα πόδια και μια μακριά, τούλινη ουρά σε ελαφρώς ροζ απόχρωση.

    H Λορένα Ράε με δημιουργία Celia Kritharioti



    ΣΧΟΛΙΑ