• Business Of Fashion

    Athens Xclusive Designers Week: Έρχεται η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στο Ζάππειο

    • NewsRoom


    Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week διοργανώνει για 26η συνεχόμενη σεζόν τον θεσμό των New Designers Awards που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

    Και αυτή τη σεζόν, η διάσημη γαλλική premium μπύρα 1664 Blanc που κυκλοφορεί από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στηρίζει τον θεσμό αλλά και τη νεανική επιχειρηματικότητα, ενώ παράλληλα θα δροσίσει τους καλεσμένους της διοργάνωσης με την υπέροχη φρουτώδη γεύση της.

    Η 1664 Blanc προσκαλεί τους διαγωνιζόμενους να σχεδιάσουν και να παρουσιάσουν στην πασαρέλα μία επιπλέον δημιουργία με θέμα τη Γαλλική Ριβιέρα!

    Η Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από σημαντικούς επιχειρηματίες του χώρου της μόδας, σχεδιαστές και εκπροσώπους των Media από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αξιολογήσει τις συλλογές, αναδεικνύοντας τους τρεις μεγάλους νικητές:Best New Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk.

    Οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή New Designers Awards by 1664 Blanc, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 8 Νοεμβρίου.



    ΣΧΟΛΙΑ