• Business Of Fashion

    7 STYLE ESSENTIALS TO BREAK THIS SUMMER!

    • NewsRoom


    Powered by Mango MAN @Glyfada |The ultimate trend-setting destination

    Οι styling experts τoυ MANGO Γλυφάδας έχουν 7 προτάσεις με items της φετινής συλλογής, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το πιο fashionable summer look και να συνεχίσεις να ξεχωρίζεις, ακόμη και στις διακοπές.

    Εκμεταλλεύσου την εκπτωτική περίοδο για να δημιουργήσεις τα πιο ολοκληρωμένα summer looks, που σε περιμένουν στο αντρικό section του καταστήματος MANGO στη Γλυφάδα @ Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16.

    Ώρα για last-minute shopping, στην καρδιά του καλοκαιριού λίγο πριν την απόδραση σε βουνά ή θάλασσες. Γιατί το στυλ πρέπει να σε ακολουθεί παντού.

    1. colored T-shirt

    Ανανέωσε και εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα σου με πολύχρωμα t-shirts. Μπορείς να τα φορέσεις το καλοκαίρι με μαγιό, βερμούδες και chinos παντελόνια, αλλά και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες κάτω από τα αγαπημένα σου light jackets.

    Και μην ξεχνάς ότι το t-shirt δεν είναι μόνο casual αφού πλέον μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο, συνδυασμένο άνετα με ένα new age κοστούμι.

    2. classic polo

    Το εναλλακτικό του πουκαμίσου και το δεύτερο πιο δημοφιλές κομμάτι στο αντρικό ντύσιμο!

    Το μυστικό του είναι ότι κολακεύει όλους τους σωματότυπους, γι αυτό και ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Με ανεβασμένο γιακά, όπως οι Ιταλοί, ή με κατεβασμένο όπως οι Γάλλοι, συνδύασέ το άφοβα με οτιδήποτε.

     

    3. Πουκάμισα με prints

    Τα print shirts οποιασδήποτε έμπνευσης καλοκαιριού, κάτι που φαίνεται να συνεχίζεται και κατά την επόμενη σεζόν.

    Ακόμη και αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τα μεγάλα και έντονα τυπώματα, αξίζει να δοκιμάσεις. Προτίμησε αυτά με τα διακριτικά σχέδια και αντιμετώπισέ τα όπως τα κλασικά ριγέ σου πουκάμισα.

     

     

    4. Hollywood style sunglasses

    Αν θαυμάζεις τόσο το «classic-never-dies» style του Steve McQueen και του Cary Grant όσο και το πιο «classic-modern» style α λά Justin Bieber και Harry Styles, τότε τα γυαλιά ηλίου με κοκάλινο σκελετό είναι σίγουρα ιδανικά για σένα, για το απόλυτο finish σε ένα all-time-classic look!

     

     

    5. Εσπαντρίγια

    Το διεθνές jet set, οι stars του Hollywood και τα «really trendy» boys επιλέγουν το μαλακό υπόδημα για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου.

    Οι εσπαντρίγιες συνδυάζονται ιδανικά με πουκάμισα, βερμούδες και παντελόνια σε μαλακά υφάσματα.

     

    6. Λευκό sneaker

    Τα λευκά sneakers δεν είναι μόνο για βόλτες στην πόλη και στους καλοκαιρινούς προορισμούς. Μπορείς άνετα να τα φορέσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να εντυπωσιάσεις με τις χορευτικές σου ικανότητες, καλεσμένος σε γάμο.

    To «athleisure» look έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, δίνοντας άφεση αμαρτιών στο άλλοτε «απαγορευτικό» sneaker, το οποίο μπορεί πλέον να ξεμυτήσει και… εκτός γηπέδων!

    7. Η ροζ βερμούδα

    Υπάρχουν κανόνες στο style και υπάρχουν για καλό λόγο, αφού φτιάχνουν ένα σημαντικό δίχτυ ασφαλείας. Ένας από αυτούς μας απαγόρευε τη χρήση κάποιων χρωμάτων στην αντρική γκαρνταρόμπα.

    Ήρθε λοιπόν η στιγμή να σπάσεις αυτούς τους κανόνες και να επιλέξεις το ροζ χρώμα που η αντρική μόδα χρησιμοποιεί συστηματικά τις τελευταίες σεζόν.

    Κάνε την απόλυτη διαφορά με μία ροζ βερμούδα, που μπορείς να συνδυάσεις με πουκάμισα και με tee’s σε παστέλ χρωματισμούς.

     

     

    Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16, Γλυφάδα

    Τ.Κ.: 166 75

    Τηλέφωνο: 2112168497



    ΣΧΟΛΙΑ