• Bons Vivants

    Μια Γαστρονομική Οδύσσεια στο Elissa Lifestyle Resort

    • NewsRoom


    Το Elissa Lifestyle Resort, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί της Ρόδου, μέρος των Ella Resorts, θα φιλοξενήσει μια μοναδική βραδιά γαστριμαργικής τέχνης στις 30 Σεπτεμβρίου.

    O διάσημος σεφ Θάνος Στασίνος και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό “4-Hands Symphony of Tastes”: παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις του Τσιοτίνη θα συνυπάρξουν με τις σύγχρονες τεχνικές και δημιουργίες του Στασίνου και το αποτέλεσμα υπόσχεται να είναι μια συμφωνία γεύσεων, μια γιορτή της γαστρονομικής τέχνης.

    Η άρτια χρήση και παρουσίαση της πρώτης ύλης θα ‘λάμπει’ στα πιάτα, ως απόδειξη της δέσμευσης των δύο σεφ για καινοτομία και αρμονική συνένωση υφών και γεύσεων σε αυτό το μοναδικό γευστικό ταξίδι. Τσιοτίνης και Στασίνος θα βρεθούν στο επίκεντρο, προσθέτοντας τη δική τους τολμηρή πινελιά σε γνωστές, παραδοσιακές γεύσεις.

    Το “4-Hands Symphony of Tastes” δε θα είναι απλώς ένα γεύμα. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία: οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, άψογη εξυπηρέτηση και ένα περιβάλλον που ενσαρκώνει πολυτέλεια και χαλάρωση.

    Οι κρατήσεις για αυτήν τη ξεχωριστή εμπειρία γευστικού καλλιτεχνήματος είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο των Ella Resorts ή επικοινωνήστε στο [email protected] και τηλεφωνικά στο +30 22410 54500.

    Ακολουθήστε μας στις 30 Σεπτεμβρίου στο Elissa Lifestyle Resort. Το “4-Hands Symphony of Tastes” των σεφ Τσιοτίνη και Στασίνο θα σας αφήσει την πιο γλυκιά… επίγευση.

    Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων που θα μείνει χαραγμένο στον… ουρανίσκο σας για καιρό. Κάντε κράτηση σήμερα.

    Διαβάστε επίσης:

    McDonald’s: Κόντρα στην πίεση της ΕΕ για επιβολή των «reusables»

    Cairo Mezz: Στα 56,3 εκατ. ευρώ τα ίδια κεφάλαια

    Motor Oil: Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε όλα τα σχολεία και νοσοκομεία στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας



    ΣΧΟΛΙΑ