• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Θέλετε να πιλοτάρετε ένα Boeing; Μία αεροπορική εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα

    • Bloomberg


    Η Thai Airways International Pcl θα διαθέσει στο κοινό τους προσομοιωτές πτήσης Airbus SE και Boeing Co., αναζητώντας μια νέα πηγή εσόδων εν μέσω της δραματικής μείωση των ταξιδιών που προκάλεσε η πανδημία.

    Οι πελάτες θα μπορούν από τον επόμενο μήνα να μπουν σε ένα εικονικό πιλοτήριο των Airbus A380, Boeing 777-300ER, Boeing 747-400 και Boeing 737-400, δήλωσε η εταιρεία, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης του χρέους της στο πλαίσιο του καθεστώτος πτώχευσης που έχει τεθεί. Οι τιμές ξεκινούν από 381 δολάρια για δύο άτομα για μισή ώρα.

    Η αεροπορική με ιστορία 60 ετών, αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί συρρίκνωσαν την τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης. Η εταιρεία προχωρά σε σχέδιο αναδιάρθρωσης χρεών ύψους περίπου 350 δισεκατομμύρια μπατ (11,1 δισεκατομμύρια δολάρια), μετά την έγκριση που έλαβε από το δικαστήριο στις 14 Σεπτεμβρίου.

    Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο αερομεταφορέας μετέτρεψε την καφετέρια του σε εστιατόριο με θέμα τις αεροπορικές εταιρείες, με καθίσματα και δίσκους αεροπλάνου, καθώς και ανταλλακτικά που έχει μετατρέψει σε τραπέζια και έπιπλα. Εθελοντές από τα πληρώματα καμπίνας, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν εργαστεί για μήνες από το lockdown, εξυπηρετούν τους πελάτες.

    H Thai Air μαζί με άλλους αερομεταφορείς, όπως η Qantas Airways Ltd. και η Singapore Airlines Ltd. επινοούν ευφάνταστους τρόπους για να δημιουργήσουν νέα ροή εσόδων εν μέσω της ύφεσης.

    Η οικονομία της Ταϊλάνδης, που εξαρτάται από τον τουρισμό και το εμπόριο, αναμένεται να συρρικνωθεί κατά 7,8% φέτος. Η Τράπεζα της Ταϊλάνδης προσδοκά ότι η χώρα θα υποδεχθεί 6,7 εκατομμύρια ξένους τουρίστες το 2020, έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων διεθνών επισκεπτών το προηγούμενο έτος,  που απέφεραν έσοδα 62 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ