• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    «Σεισμός» στην Jefferies: Personal trainer εναντίον Ζερβού για τα μάτια της… συζύγου!

    • Bloomberg

    Η σύζυγος του Ζερβός, Ζάνα


    Ένας  personal trainer που ισχυρίζεται ότι συνελήφθη άδικα, ένα ταξίδι μέχρι τη Μύκονο και το Μαρακές, μία απειλή διαζυγίου λόγω κάποιων φωτογραφιών στο Instagram, ένας αστυνομικός στο Γκρίνουιτς των ΗΠΑ που κατηγορείται ότι δεν έκανε τη δουλειά του και ένας τραπεζίτης της Jefferies που αρνιόταν να… κόψει τα μαλλιά του αν δεν έκοβε η Fed τα επιτόκια…

    Όχι, δεν πρόκειται για τους πρωταγωνιστές κάποιας ταινίας, αλλά μίας περίεργης αγωγής κατά του Ντέιβιντ Ζερβός (David Zervos), επικεφαλής στρατηγικής για τις αγορές της Jefferies Financial Group.

    Ένας personal trainer από το Μαϊάμι Μπιτς, ονόματι Ντάρνελ Ντέιβις, ισχυρίζεται ότι είχε εξωσυζυγική σχέση (σε τρεις ηπείρους μάλιστα!) με τη σύζυγο του Ζερβός και το ζευγάρι, αντί να χωρίσει, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, κατηγορώντας τον για βιαιοπραγία και παράνομη κράτηση.

    Ο Ζερβός, ο οποίος έγινε θέμα τον περασμένο μήνα κόβοντας τα μαλλιά του live στο CNBC για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μετά την κίνηση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, της Federal Reserve, να μειώσει τα επιτόκια, σύμφωνα με νομικά έγγραφα, κατηγορείται με τη σειρά του για δυσφήμιση, άδικη φυλάκιση και κακόβουλη δίωξη.

    Στα ίδια έγγραφα αναφέρεται ότι η Ζάνα Ζερβός και ο personal trainer πέρασαν μαζί αρκετές εβδομάδες πέρυσι, ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Βρετανία και το Μαρόκο, όπου μάλιστα το ζευγάρι γιόρτασε τη μέρα των γενεθλίων του κάνοντας βόλτα με καμήλες το ηλιοβασίλεμα. Ο τραπεζίτης το πήρε είδηση μέσω των social media και απείλησε με αγωγή διαζυγίου, αναφέρεται στη μήνυση.

    Ο Ντέιβις ισχυρίζεται τώρα ότι η πρώην ερωμένη του τον κατηγορεί άδικα πως την ανάγκασε να περάσει μαζί του τα γενέθλιά του και ότι η μήνυσή της κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Γκρίνουιτς λίγες μέρες πριν περάσουν μαζί ένα σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι.

    Στην αγωγή του κατηγορεί μάλιστα τον υπεύθυνο αστυνομικό ότι δεν διερεύνησε όπως θα έπρεπε τους ισχυρισμούς της.

    Ο Ντέιβις συνελήφθη στη Βόρεια Καρολίνα τον Νοέμβριο, αλλά οι κατηγορίες εναντίον του αποσύρθηκαν, σύμφωνα με το έγγραφο.

    Από την πλευρά της, η… πέτρα του σκανδάλου, Ζάνα Ζερβός, δηλώνει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, λέγοντας: «Τον σύζυγό μου τον αγαπάω».

    Σύμφωνα, τέλος, με τον δικηγόρο του Ζερβός, η μήνυση δεν του έχει ακόμη επιδοθεί και ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα μεμπτό.

    Είναι σαφές ότι ο personal trainer προσπαθεί να βγάλει λεφτά, υποστηρίζει ο δικηγόρος.

    Ο στρατηγικός αναλυτής της Jefferies Ντέιβιντ Ζερβός

     



    ΣΧΟΛΙΑ