• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Σε 100.000 προσλήψεις προχωρά η Amazon

    • Bloomberg

    Τζεφ Μπέζος, CEO της Amazon


    Στην πρόσληψη 100.000 υπαλλήλων πλήρους και μερικής απασχόλησης σε ΗΠΑ και Καναδά προχωρά η Amazon.com, προσφέροντας αρχικό μισθό τουλάχιστον 15 δολάρια την ώρα.

    Οι νέες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν μάλιστα πρόσθετες παροχές, ενώ δίνεται και μπόνους πρόσληψης έως και 1.000 δολάρια σε επιλεγμένες πόλεις, καθώς και πρόσβαση σε προγράμματα κατάρτισης, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

    Ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου, ο οποίος επεκτείνεται δυναμικά, αυξάνει τις θέσεις εργασίας από τη βάση του στην πολιτεία της Ουάσιγκτον μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς οι δραστηριότητες και η χρηματιστηριακή αξία του έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ιδίως από την πανδημία και μετά. Η μετοχή της Amazon έχει ενισχυθεί σχεδόν κατά 70% φέτος, καθώς οι διαδικτυακές αγορές εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ανεβάζοντας την αξία της εταιρείας στα 1,56 τρισεκατομμύρια δολάρια.

    Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος, είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με καθαρή περιουσία περίπου 184 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ