• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Παίζατε πόκερ κατά τη διάρκεια του lockdown; Όπως φαίνεται δεν είστε οι μόνοι

    πόκερ


    Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει σε πολλούς ανθρώπους αβεβαιότητα σχετικά με το οικονομικό τους μέλλον. Έχει επίσης δημιουργήσει σε ορισμένους την όρεξη για μία παρτίδα πόκερ.

    Η Flutter Entertainment Plc ανακοίνωσε ότι ένα κύμα διαδικτυακού τζόγου συνέβαλε στην αύξηση των πωλήσεων της κατά 22% στο πρώτο τρίμηνο του 2020. Ο μέσος όρος των παιχτών ημερησίως αυξήθηκε κατά 70% στο τμήμα PokerStars το δεύτερο τρίμηνο, όταν οι οικονομίες “πάγωσαν” λόγω του lockdown.

    Οι άνθρωποι που παρέμειναν στα σπίτια τους “ανακάλυψαν και πάλι την αγάπη τους για το πόκερ”, επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Peter Jackson σε δημοσιογράφους, μετά τη δημοσίευση των πρώτων αποτελεσμάτων της Flutter από τότε που συγχωνεύτηκε με την Stars Group, τον Μάιο. Πολλά από τα στοιχήματα ήταν “μικρά”, περίπου στις 10 στερλίνες (13 δολάρια) την βδομάδα, καθιστώντας τα ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια μία «πηγή ψυχαγωγίας χαμηλού κόστους”, τόνισε.

    Η μεγαλύτερη εταιρία τζόγου του κόσμου παρενέβη συχνά για την αποτροπή ριψοκίνδυνων συμπεριφορών που παρατηρήθηκαν κατά την έκρηξη των διαδικτυακών παιχνιδιών και τους αυστηρότερους κανονισμούς. Η εταιρία «αύξησε δραματικά τον αριθμό των παρεμβάσεων”,  είπε ο Jackson. Το τμήμα Sky Betting και Gaming, έστειλε παραπάνω από 700,000 προειδοποιήσεις σε παίκτες για τα όρια των καταθέσεων τους.

    Αυτό το διαδικτυακό κύμα εν μέρει προκλήθηκε από την ακύρωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων. Ο Jackson είπε ότι λόγω της πανδημίας οι προοπτικές δείχνουν να είναι «ιδιαίτερα αβέβαιες» και η Flutter αναμένει απώλειες στις Η.Π.Α. αυτό τον χρόνο.

    Επιμέλεια μετάφρασης: Αμαλία Σοφία Βερούτη



    ΣΧΟΛΙΑ