• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Τράπεζα ζητά από τους πελάτες να ψηφίσουν για το dress code της!

    • Bloomberg

    Φρανκφούρτη


    Την ώρα που η Goldman Sachs χαλαρώνει τον ενδυματολογικό κώδικα για τους υπαλλήλους της, μία γερμανική τράπεζα λέει: Όχι τόσο γρήγορα!

    Η Frankfurter Sparkasse, μία τράπεζα με έδρα τη Φρανκφούρτη και με assets αξίας 19 δισεκατομμυρίων ευρώ, βάζει τερματικά έρευνας σε κάποια από τα υποκαταστήματά της, ζητώντας από τους πελάτες της να ψηφίσουν για το πώς θα πρέπει να είναι ντυμένοι στη δουλειά οι σύμβουλοί της στο μέλλον.

    «Το ζήτημα του dress code έχει συζητηθεί πολλές φορές εσωτερικά. Οπότε, σκεφτήκαμε: Ας ζητήσουμε τη γνώμη των πελατών», δήλωσε η Julia Droege-Knaup, εκπρόσωπος της τράπεζας. «Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, θέλουμε να αναπτύξουμε προτάσεις που, ωστόσο, δεν θα είναι δεσμευτικές».

    Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτά τα τρία στυλ:

    Η Frankfurter Sparkasse δεν είναι η μόνη γερμανική τράπεζα που έχει θέσει το θέμα του ενδυματολογικού κώδικα στην ατζέντα. Για παράδειγμα, η Hamburger Sparkasse εισήγαγε έναν casual κώδικα ενδυμασίας πριν από τρία χρόνια. «Η συνηθισμένη γραβάτα δεν είναι έκτοτε απαραίτητη», δήλωσε ο εκπρόσωπος André Grunert.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Goldman Sachs χαλαρώνει το dress code για να βρει… υπαλλήλους!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Η Prada έχασε 700 εκατ. δολάρια εξαιτίας της Κίνας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Mανώλης και Όλγα Λαϊνοπούλου: Από τα BIG DEALS στους πλειστηριασμούς



    ΣΧΟΛΙΑ