• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    H Μέλανι Γκρίφιθ ψάχνει αγοραστή για την έπαυλη που αγόρασε με τον Μπαντέρας στο Άσπεν [pics]

    • Bloomberg


    Αγοραστή για την έπαυλη που αγόρασε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της με τον Αντόνιο Μπαντέρας στο Άσπεν ψάχνει (και δεν βρίσκει) η Μέλανι Γκρίφιθ. Η τιμή του πανέμορφου σπιτιού έχει πέσει πλέον στα 4,8 εκατ. δολάρια αλλά παρ’ όλα αυτά το ενδιαφέρον είναι… ανύπαρκτο.

    H απόφαση της πρώην κυρίας Μπαντέρας να βγάλει προς πώληση το σπίτι πάρθηκε το 2015 όταν πλέον είχε λήξει ο γάμος της με τον γοητευτικό και παγκόσμιας φήμης ηθοποιό. Το σπίτι βγήκε αρχικά προς πώληση μαζί με έναν ξενώνα και ένα πρόσθετο, μικρότερο, εξωτερικό οίκημα, και μία σημαντική έκταση να το περιβάλλει στην τιμή των 9,9 εκατ. δολαρίων. Αφού το κτήριο έμενε στα αζήτητα μέχρι το 2017, η Γκρίφιθ αποφάσισε όχι μόνο να μειώσει την τιμή κατά ένα ολόκληρο εκατομμύριο, αλλά και να χωρίσει το ακίνητο, διαθέτοντας ξεχωριστά τον ξενώνα και το εξωτερικό οίκημα έναντι 2,24 εκατομμυρίων, και το κυρίως σπίτι, που σημειωτέον βρίσκεται σε έκταση δύο στρεμμάτων, έναντι 6,37 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Αυτό το μήνα, η Γκρίφιθ ανέθεσε την πώληση του οικήματος στην Carrie Wells και στο Coldwell Banker Mason Morse Real Estate το οποίο διαθέτει το σπίτι στην τιμή των 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Η ηθοποιός, εξηγώντας τους λόγους που επιμένει στην πώληση του εν λόγω οικήματος, δηλώνει χαρακτηριστικά: “Τα παιδιά μου μεγαλώνουν και εγώ είμαι διαζευγμένη. Δεν πηγαίνω πια εκεί και είναι ένα οικογενειακό σπίτι”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Lego (με τα πασίγνωστα τουβλάκια) βγάζουν στο… σφυρί τα τάνκερ της οικογενείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νηπιαγωγείο απαγόρευσε στους μαθητές τον όρο «καλύτερος φίλος»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χωρισμός-σοκ για πρώην παίκτρια του ελληνικού Survivor



    ΣΧΟΛΙΑ