• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Chiara Ferragni: Η νέα μετοχή που εκτόξευσε η γνωστή influencer

    • Bloomberg

    Chiara Ferragni


    Η μετοχή της εταιρείας Safilo Group εκτοξεύτηκε έως και 14% τη Δευτέρα, όταν έγινε γνωστό ότι η κορυφαία influencer μόδας του Instagram, Chiara Ferragni, υπέγραψε συμφωνία με την ιταλική κατασκευάστρια γυαλιών.

    Η Safilo θα σχεδιάσει, θα κατασκευάσει και θα λανσάρει την πρώτη σειρά γυαλιών με την επωνυμία Ferragni, η οποία θα αρχίσει να πωλείται τον Ιανουάριο του 2022. Η μετοχή της σκαρφάλωσε στο υψηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2018.

    Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η 34χρονη blogger επηρεάζει μετοχή που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Μιλάνου. Όταν έγινε μέλος του ΔΣ της εταιρείας κατασκευής πολυτελών υποδημάτων Tod’s στις 9 Απριλίου, ο τίτλος της σημείωσε σημαντική άνοδο.

    Η Ferragni ξεκίνησε την καριέρα της με την έναρξη του  blog μόδας theblondesalad.com το 2009. Ξεκίνησε το προσωπικό της εμπορικό σήμα, Chiara Ferragni Collection, το 2013. Η Ferragni έχει περισσότερους από 24 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

    “Η Safilo αντιπροσωπεύει όχι μόνο την τελειότητα στα γυαλιά, αλλά επίσης, όπως το brand μου, ένα εξαιρετικό παράδειγμα ιταλικού πνεύματος», δήλωσε η γνωστή influencer.

    Διαβάστε ακόμα:



    ΣΧΟΛΙΑ