• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Μπαλάκι του… γκολφ με το σύστημα ProPilot της Nissan

    • NewsRoom


    Η ιαπωνική εταιρεία Nissan Motor Co. δημιούργησε μια μπάλα του γκολφ που θα σας βοηθήσει να βάζετε το μπαλάκι στην τρύπα με… κλειστά τα μάτια.

    Για του λόγου το αληθές, ο κατασκευαστής παρουσίασε ένα βίντεο, όπου ένα μικρό παιδί παίζει γκολφ με τρόπο που θα ζήλευε και ο Tiger Woods.

    Με την προηγμένη τεχνολογία ProPilot 2.0 του Skyline, το μπαλάκι του γκολφ με το ProPilot υποστηρίζει τους «γκόλφερς», ακολουθώντας μια προκαθορισμένη διαδρομή προς το στόχο του. Οι παίκτες μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι θα φτάσουν στο στόχο τους χωρίς κόπο, σε κάθε χτύπημα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που απορρέει από το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της εταιρίας για το πώς τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία, το μπαλάκι κατευθύνεται στο γήπεδο φτάνοντας στην τρύπα με το πρώτο χτύπημα, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στον παίκτη.

    Μια κάμερα ανιχνεύει τη θέση όπου βρίσκεται το μπαλάκι και η τρύπα. Όταν ο παίκτης χτυπήσει το μπαλάκι, ένα σύστημα παρακολούθησης υπολογίζει τη σωστή διαδρομή με βάση την κίνηση της μπάλας και ρυθμίζει την τροχιά της. Συνδυάζοντας την τεχνολογία ανίχνευσης με ένα εσωτερικό ηλεκτρικό μοτέρ, το μπαλάκι του γκολφ με το ProPilot παραμένει στη σωστή τροχιά, μέχρι να φτάσει στην τρύπα, κάνοντας ακόμα και αρχάριους παίκτες, όλων των ηλικιών, να αισθάνονται σαν επαγγελματίες.

     



    ΣΧΟΛΙΑ