• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Απόδοση ρεκόρ στο 10μηνο για το Brevan Howard Asia Fund

    • Bloomberg

    Ο δισεκατομμυριούχος Alan Howard


    Το Brevan Howard Asia Fund κατάφερε να τα βγάλει πέρα με έναν δύσκολο Οκτώβριο για τα macro funds και παρουσιάζει την καλύτερη απόδοση που έχει παρουσιάσει τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο επικαλείται πηγή που έχει γνώση του θέματος. Το fund των 877 εκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε σχεδόν 1,3% τον περασμένο μήνα και η συνολική απόδοσή του για το 2018 διαμορφώνεται μέχρι στιγμής στο 6,2%, υποστηρίζει η ίδια πηγή. Όπως επισημαίνεται, η απόδοση αυτή είναι η καλύτερη που έχει εγγράψει το fund σε επίπεδο δεκαμήνου από το 2013.

    Σημειώνεται ότι, αφού έκλεισε αρκετά funds προκειμένου να επικεντρωθεί στο βασικό fund της εταιρείας του, ο συνιδρυτής της Brevan Howard, Alan Howard, ευελπιστεί ότι θα προσελκύσει νέα κεφάλαια στην εταιρεία του μέσα από τη διάθεση νέων προϊόντων, αλλά και εξειδικευμένες στρατηγικές επένδυσης σε επιμέρους τομείς της αγοράς όπως είναι τα επιτόκια, η μεταβλητότητα, αλλά και οι ελληνικές μετοχές.

    Τα macro funds, όπως είναι το Brevan Howard Asia Fund, επιδιώκουν να βγάλουν κέρδη από τις τάσεις που καταγράφονται ευρύτερα στην οικονομία, πουλώντας και αγοράζοντας μετοχές, ομόλογα, συνάλλαγμα και εμπορεύματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άδεια ΑΕΕΑΠ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην Orilina

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τρύφων Νάτσης του Brevan Howard βλέπει ελληνικά ακίνητα και τα σενάρια για Ιασώ



    ΣΧΟΛΙΑ