ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν απέκλεισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, την περίπτωση η Cosmote TV να επιδιώξει συνεργασίες με τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας της Forthnet με τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.
Όπως είπε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, πριν λίγο, ο ΟΤΕ θα δει πώς διαμορφώνεται στο εξής το «παιχνίδι» και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις. Ο κ. Τσαμάζ συμπλήρωσε ότι «υπό προϋποθέσεις και συνθήκες» την Cosmote TV ενδιαφέρουν όλα τα αθλητικά γεγονότα, όπως το κύπελλο το οποίο και μεταδίδει.
Η Cosmote TV έχει σήμερα 525.000 συνδρομητές, ενώ ο ΟΤΕ έχει επενδύσει στην τηλεοπτική του πλατφόρμα περί τα 250 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Forthnet: Πώς το διαζύγιο με τη Super League θα επηρεάσει τη διαδικασία πώλησης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά ο διαγωνισμός για το 5% του ΟΤΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Κέρδη με στήριξη από την τεχνολογία – Στο «κόκκινο» το Λονδίνο
- Τα αστικά λεωφορεία ως «καμβάς» δημιουργικότητας – Πότε ανακοινώνονται οι shortlists για το rebranding ΟΑΣΑ και ΟΣΕΘ
- 112 για κακοκαιρία σε Μαγνησία, Εύβοια και Σποράδες: Καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις την 28η Οκτωβρίου
- Τουρκία: Σφοδρή επίθεση Οζέλ σε Ερντογάν και Φιντάν – Η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου γίνεται αποδεκτή, η δική μας με τη Λιβύη όχι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.