• Big Story

    Συνεδριάζει το Δ.Σ. στην Εθνική. Πανίσχυρος ο Λ. Φραγκιαδάκης

    Λεωνίδας Φραγκιαδάκης

    Λεωνίδας Φραγκιαδάκης. Ετών 51. Διευθύνων Σύμβουλος ΕΤΕ


    Χθες το βράδυ ήταν μαραθώνια η συνάντηση του γενικού συμβουλίου του ΤΧΣ και έχουμε την ολιγόλογη ανακοίνωση: “Το Ταμείο θα προβεί σε ανακοίνωση των αποφάσεων του αύριο μετά το πέρας του ΔΣ της Εθνικής”. Το ΔΣ της Εθνικής συνεδριάζει στις 11.00.

    Αυτό δείχνει ότι η κατάσταση είναι στα χέρια του κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, καθώς όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, το γενικό συμβούλιο είχε ζητήσει την παραίτηση τόσο του ιδίου όσο και του κ. Τάκη Θωμόπουλου. Πηγές προσκείμενες στον Λεωνίδα Φραγκιαδάκη έλεγαν νωρίτερα στο mononews.gr ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του ιδίου και ότι λύση βρέθηκε.

    Στην συνεδρίαση του ΔΣ της Εθνικής την Τετάρτη , ο εκπρόσωπος του ΤΧΣ στην ΕΤΕ, κ. Παναγιώτης Λευθέρης, θα πράξει ανάλογα με την απόφαση που θα λάβει ο κ. Φραγκιαδάκης. Όμως όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικώς το ζήτημα λύθηκε. Έτσι το ΔΣ της Τράπεζας θα επικυρώσει την εκλογή του ο Τακη Θωμόπουλου καθώς  οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο δεύτερος υποψήφιος πρόεδρος κ. Τσιτσιράγκος αποσύρθηκε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρομοκρατεί τις αγορές ο Τραμπ: Βυθίζεται το δολάριο, στα ύψη ο χρυσός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤ για Trump: Παρακολουθούμε με προσοχή τις αγορές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκλογές ΗΠΑ: Ελληνικός Αρμαγεδδών-Ηχηρό χαστούκι για την ελληνική κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ