• Big Story

    Ο Μάρης ξεκαθάρισε τη θέση του για τον ΔΟΛ – Τι απάντησε στον… Μουλόπουλο

    • NewsRoom
    Μαρής

    Δημήτρης Mάρης- Πρόεδρος της 24MEDIA και IB HUB


    Σήμερα, σε συνέντευξή του στην Αυγή, ο Βασίλης Μουλόπουλος αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το ΔΟΛ και στην ερώτηση για πιθανούς επενδυτές, ανέφερε και το όνομα του Δημήτρη Μάρη.

    Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: “Έχουν ακουστεί πολλά, δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμα περισσότερο. Και ο Δ. Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια”.

    Η είδηση έφτασε στα αυτιά του προέδρου του Ομίλου Μέσων και Τεχνολογίας “24MEDIA”, ο οποίος αντέδρασε.

    Βγήκε λοιπόν και ανακοίνωσε πως δεν ενδιαφέρεται για τον ΔΟΛ, δείχνοντας ξεκάθαρα πως έχει άλλα στο μυαλό του και δεν θέλει να εμπλακεί σε μια συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ και καιρό για το μέλλον του Συγκροτήματος.

    Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: “Ο Όμιλος μας έχει ένα εκτεταμένο σχέδιο ανάπτυξης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τμήμα του οποίου δεν αποτελεί η ανάμειξη μας στον ΔΟΛ”.

    Βέβαια, το όνομά του έχει ακουστεί και για το MEGA, ωστόσο δεν υπήρξε “απάντηση” στα δημοσιεύματα…

    Σε πρόσφατη όμως συνέντευξή του, στο περιοδικό Fortune, είχε επιβεβαιώσει πως ήθελε να “μπει” μαζί με τον Φιλιππόπουλο: “Το σχέδιό μας για το Mega απαιτούσε τη σύμπραξη και τη συμφωνία παλιών και νέων μετόχων, τη συμφωνία των τραπεζών, που έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά και τη συμφωνία των πιστωτών. Το σχέδιο Φιλιππόπουλου θεωρώ ότι ήταν ρεαλιστικό, με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας, και γι’ αυτό ήθελα να συμμετάσχω. Το γεγονός ότι τελικά δεν προχώρησε οφείλεται στο ότι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στα παραπάνω μέρη. Επίσης, το γεγονός ότι το Mega, τόσους μήνες μετά, χωρίς νέο πρόγραμμα, παραμένει στην κορυφή σε όρους τηλεθέασης σε πολλά κοινά δείχνει ότι, όντως, ένα τέτοιο σχέδιο είχε πολλές πιθανότητες να πετύχει”. Τόνισε τέλος τα εξής: “Δεν θεωρώ ότι το Mega είναι από τις πιο προβληματικές επιχειρήσεις στον χώρο των ΜΜΕ και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα…”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκληρό Brexit: Οριστικά εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η Βρετανία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καρτερός της Αυγής γράφει για τον ΔΟΛ: “Ο Πρετεντέρης στα νύχια των κομμουνιστών…”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: “Τα Νέα” γράφουν για “ΤΑ ΝΕΑ” – Πρετεντέρης, Παπαχρήστος κ.α. παίρνουν θέση για τον «κόκκινο» ΔΟΛ!

     



    ΣΧΟΛΙΑ