• Big Story

    Η κραυγαλέα τοποθέτηση του Στ. Παππά στον ΟΑΣΘ «ανέβασε τη θερμοκρασία» ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ

    Στέλιος Παππάς ΟΑΣΘ

    Στέλιος Παππάς


    Άφωνοι έμειναν οι δημοσιογράφοι που παρακολουθούσαν τις ανακοινώσεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη για την νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ. Όταν ο υπουργός αποκάλυψε ότι την θέση του Προέδρου του πολύπαθου οργανισμού που «κρατικοποιήθηκε» καταλαμβάνει ο Στέλιος Παππάς, προκλήθηκε σάλος τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης όσο και στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

    Πρόκειται για έναν πρωτοφανή διορισμό καθώς ο κ. Παππάς τυγχάνει να είναι πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής της κυβέρνησης Νίκου Παππά. Ο Στέλιος Παππάς είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και -σύμφωνα με το site του κόμματος- και υπεύθυνος Οικονομικών της Κουμουνδούρου.

    Αυτήν την ιδιότητα επικαλέστηκε ο Χρήστος Σπίρτζης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δηλαδή την κραυγαλέα τοποθέτηση ενός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε μία θέση που οπωσδήποτε απαιτεί υψηλά προσόντα. Ο Στ. Παππάς, ηλικίας μεγαλύτερης των 70 ετών, μέχρι τώρα έχει διακριθεί για την αγωνιστική του συμμετοχή στα κινήματα και την αφοσίωσή του στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο έχει αφιερώσει και ποιήματα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

    Ο Στ. Παππάς ως τώρα δεν είχε απασχολήσει αρνητικά την δημοσιότητα, παρά μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις, με δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς στα τηλεπαράθυρα.

    Στο παρελθόν -και προτού συνταξιοδοτηθεί- ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ. Η τοποθέτησή του εν μέσω καύσωνα ανέβασε τις θερμοκρασίες και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με πολλά στελέχη να διαμαρτύρονται για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο η ανάληψη καθηκόντων προέδρου του ΟΑΣΘ από τον Στέλιο Παππά καθιστά υπόλογους για μία ακόμη φορά κομματικούς και «συντρόφους» στην κοινωνία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Οικογενειακή υπόθεση» ο ΟΑΣΘ: Ο ΣΥΡΙΖΑ όρισε πρόεδρο τον πατέρα του υπουργού Νίκου Παππά, Στέλιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ρήγματα» στα θεμέλια της συγκυβέρνησης από τη δήλωση Βούτση: «Απόλυτα αντίθετοι» λέει ο Π. Καμμένος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξης Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός που δολοφόνησε την οικονομία. Διαβάστε πώς



    ΣΧΟΛΙΑ